reklama
Witajcie dziewczynki to moje trzecie fasolkowanie poprzednie byly darem boga chyba rzadnych objawow moglam pomarzyc o wymiotach nudnosciach czy cokolwiek innego teraz natura chyba nadrabia posiadam wszystkie objawy swiata od nudnosci wymiotow po obrzydzenie do zapachow nawet meza perfum nie znosze chociaz tak bardzo mnie pociagały Na poczatku spałam jadłam i znow spałam nie miałam sily nawet podnieść sie z łóżka myślałam że umiera albo cokolwiek innego a tu ups mamy maleństwo całkowicie z zaskoczenia zbyt długo brałam tabletki antykoncepcyjne bez przerw i mam okropnie sie boje mam duze dzieci a teraz maleństwo sie pojawi Może są mamy rodzące w grudniu z Wodzisławia śląskiego jestem nowa w miescie wiec nawet niewiem jak jest na oddziale Pozdrawiam i ściskam cieplutko
A
Agnezzz
Gość
agamarkam gratuluję Ci tyle szczęścia!!! trójka dzieciaczków....
oby się maleństwo dobrze rozwijało i po porodzie ciągle uśmiechało do mamusi
oby się maleństwo dobrze rozwijało i po porodzie ciągle uśmiechało do mamusi
dziekuje Agnezzz trzymam kciuki za wszystkie zafasolkowane ktore jeszcze nie wiedza a dla tych ktorym sie nie udalo w tym cyklu glowa do gory dzieci są dla tych ktorzy sie ich niespodziewaja wiec koniec czekania na @ tylko sama przyjemnosc korzystania z bycia z partnerami w intymnych sytuacjach Pozdrawiam
wiem N Agga ze trudno nie myslec pomimo ze to byla napewno przykra niespodzianka(na poczatku ) dla nas tez dostawalam obsesji majatek na testy wmawiane zachcianki a dopiero pozniej jak juz bylo pewne to przyszedl stressssss jak sobie poradze co ja narobilam znow pieluszki szczepienia dla wyjasnienia warto dodac ze corka ma lat 10 a syn ma lat 6 wiec sami rozumiecie chyba moje obawy koniec wolnosci niestety praca magisterska tez bedzie musiala poczekac
Izabelka
Oski i Wercia
hej Agamarkam!
Przede wszystkim gratulacje!!!!
Zobaczysz wszystko się ułoży. A dzieci to przedłużenie mlodości :laugh: moi rodzice mieli ostatnie dziecko gdy ja mialam 18 lat... na początku przerazenie, ale potem i tak do dziś sama radość.
Życzę Ci dużo cierpliwości i wszystkiego dobrego
Przede wszystkim gratulacje!!!!
Zobaczysz wszystko się ułoży. A dzieci to przedłużenie mlodości :laugh: moi rodzice mieli ostatnie dziecko gdy ja mialam 18 lat... na początku przerazenie, ale potem i tak do dziś sama radość.
Życzę Ci dużo cierpliwości i wszystkiego dobrego
Dziekuje kochane dziewuszki z Wami naprawde raźniej i wiecie co przyjemnie czekac na powiadomienie dzien szybko mija w środe drugie usg trzymajcie kciuki bo w naszej rodzinie dominuja bliźniaki mam nadzieje ze jednak nie padnie na nas wiecie samochod za maly nie mowiac o mieszkaniu ktore dopiero pół roku temu zmienilismy na wieksze los cos mial na mysli
reklama
przede wszystkim gratuluje przyszlym mama!!! a po 2...heh niestety @ ... i wiecie co zaobserwowalam?ze jak sie spoznia @ to trzeba sie pokochac!!!przychodzi natychmiast!!na poczatku spanikowalam...bo tak samo bylo jak stracilam dzidzie...Ale teraz dolaczam do was i bede uparcie dazyc do celu!!!wkocu juz jest moj 2 dzien cyklu!!i nowa szansa!!!