reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
COŚ MI NIE WYSZŁO ::) Gosik-GRATULACJE GRATULACJE- ;D prześlij nam szczęśliwe fluidy

Gosik ja też czasem zwracałam uwagę na śluz ale chyba zbyt rzadko i mało dokładnie :p Oj zacznę obserwacje od następnego cyklu tak żeby we wrześniu no październiku już mniej więcej wiedzieć co i jak ;D Jej jak dziś przeczytałam tą twoją notkę to myślałam że w kosmos wyskoczę... czułam się jakbym sama zafasolkowała ;D serio ;D I wogóle tak mi to humorek poprawiło że cały dzień z uśmiechem od ucha do ucha chodzę ;D SERIO SERIO ;D Ja chyba za bardzo się do Was przywiązałam emocjonalnie ;D Och aż mi się łezka w oczku kręci ;D Gosik przyjmij ode mnie jeszcze raz gratulacje :) Bo jest "czego" pogratulować ;D
A my dziewczynki zabieramy się za obserwacje :) i do dzieła, hi :D

Elżbietka-moje zadanie na ten roczek to tak jak i Twoje-zafasolkowanie.Tylko,że u mnie to byłaby już druga dzidzia ,bo jedno już mam. ;D Nie mogę się doczekać kiedy to wkońcu nastąpi-ale trzeba być cierpliwym-napewno się uda-MUSI SIĘ UDAĆ!!!! ;D

Dobra passa się zaczęła dziewczyny :D

Teraz już tylko czekać na kolejne radosne nowiny :D

Gosik - gratuluję !!! To musi być cudowne uczucie...

reklama
A mi sie już @ troszkę spóźnia... mam nadzieję, że jak wrócę z delegacji to oświadczę wam, że .... mam fasoleczkę :laugh:
pozdrawaim

Do góry