reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Lilith - tule, i trzymam &&&&& za nastepny cykl, zeby byla baaardzo owocny.
Fajnie ze idziecie ogladac mieszkanka i trzymam &&&& zebyscie trafili na cos odpowiedniego.

Ja mialam szalony tydzien w pracy dlatego nie pisalam. Od dzisiaj na caaaaly weeken zostaje slomiana wdowa moj L do szkoly pojechal.
Ja raczej sie na testowanko nie zdecyduje, bo temperaturki mowia wyraznie ze chyba owu nie bylo, wiec czekam do wtorku na @.

reklama
Jak nie było owulki jeszcze to @ też nie będzie chyba, że wywołasz.. myślę, że cykl Ci się wydłuży, lub jak będziesz miała @ to może nastąpić owulacja.. czyli to krwawienie śródcykliczne czy jakoś tak :)

lilith to przynajmniej masz coś na pocieszenie:-)
marusia no to 10 stopni zawsze coś:-)
karolciak a lekarz nie dał czy ty nie chciałaś? nie umiem dołączyć zdjęcia:-( jak robię dodaj obrazek to mi nie pokazuje tego mojego:-(

reklama
Do góry