reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kahaka z tym testowaniem to nie wiem jak bedzie.troche sie boje juz testowac, zeby nie dolowac sie 1 krecha.a miec ciagle nadzieje to tez nie dobrze, ale mysle, ze jak mi sie spozni @ jeden dzien i temp. bedzie wysoka to wtedy zatestuje.ja juz cos w te moje ciazenie nie wierze.

reklama
Kacha, tu masz mój wykres: Bezstresowy ;] - 28dni

Kurde, te mieszkania co chcieliśmy sa już zajęte ;( ale idziemy inne podobne oglądać w sobotę no i zobacze co dziś z mężem wyszukam z tych co obstawialiśmy wcześniej i co znajomy nam powie :) Ważne że wszystko posuwa się do przodu :)

Kahaka, paranoja z tym co opowiadasz.. niby wszystko do przodu idzie a jak widać w tym przypadku raczej cofa się do tyłu..

kacha, masz rację, nie testuj jeszcze, bo tylko niepotrzebnie się będziesz denerwować. Ja trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła i za Twoją cierpliwość.
LILITH, na pewno coś fajnego znajdziecie. Pisz na bieżąco.
Mnie co chwila wyłączają prąd, już 3 razy w ciągu godziny :baffled: mam nadzieję, że się więcej to nie zdarzy, bo nie chce wieczorem bez tv i neta zostać, bo sama w domu jestem oczywiście.

A dlaczego tak robią ?? Coś się zepsuło ??
Ja niedługo się zawijam na pociąg i do sklepu a taka zimnica w domu, że jeszcze bardziej się nie chce wychodzić na ta na pole :D

LILITH, póki co mam widno. A dla męża szykuję mega niespodziankę....przeglądanie mojej głowy w poszukiwaniu weszek się ucieszy.
No dobra, może jakąś kolację mu zrobię, niech mu będzie. Podobno w październiku mają skończyć tę robotę na wyjeździe, więc mam nadzieję, że listopad już będzie mocno starankowy. Bo teraz to tak nijak.

reklama
Do góry