no to Marcel tak własnie jada - często ale po małonasze dzieci są już tak ciekawe świata ze ejdzenie schodzi na dalszy planOli do tej pory często nei ma czasu zjeśćNiekat - mój małżon będąc niemowlęciem nie jadł więcej niż 50 ml.... co godzinę albo częściej
Tymon też już się kręci i nie można przy nim gadać jak je, bo zaraz odwraca głowę.
reklama
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Wczoraj kupiłam przy okazji zakupów w markecie jabłuszko i marchewkę Gerbera, miałam ją dać Tymkowi, ale stwierdziłam, że jadnak poczekam bo cycuś przecież najlepszy. Po prostu nie nie mogę się doczekać widoku umorusanego dzioba, hahahahahaaha - no ale pokusę opanowałam
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Dziewczyny, napiszcie jak wprowadzacie gluten (kaszkę mannę zwykłą np.) Bo nie wiem jak ją podać Tymkowi Na wodzie zagotować?
A tu wklejam linka, którego kiedyś wklejaąłm, ale może jeszcze komuś się przyda, to go nie zauważył ;-)
www.osesek.pl - Z miłości do Dziecka. Portal dla Rodziców - www.osesek.pl - Z miłości do Dziecka. Portal dla Rodziców
A tu wklejam linka, którego kiedyś wklejaąłm, ale może jeszcze komuś się przyda, to go nie zauważył ;-)
www.osesek.pl - Z miłości do Dziecka. Portal dla Rodziców - www.osesek.pl - Z miłości do Dziecka. Portal dla Rodziców
reklama
*Doris*
Zadomowiona(y)
Dziewczyny ile dni zajmowało Wam podawanie pierwszych warzyw: pierwszy dzień kilka łyżeczek, następnego trochę więcej, itd do pełnego słoiczka - chodzi mi po ilu dniach podawałyście cały słoiczek?
I jeszcze jedno - jak się wprowadza nowe smaki, to też jest taka zasada, że najpierw parę łyżeczek, i następne dni coraz więcej?
I jeszcze jedno - jak się wprowadza nowe smaki, to też jest taka zasada, że najpierw parę łyżeczek, i następne dni coraz więcej?