reklama
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Darinia - no my jeszcze nie bo miesiąca nam brakuje
Kra - dawaj nam tu przepisy na takie cudowne torty! (Mnie najbardziej interesuje ta masa cukrowa, co by przykryć moje eksperymenty, hahaahahaahhahah)
Kra - dawaj nam tu przepisy na takie cudowne torty! (Mnie najbardziej interesuje ta masa cukrowa, co by przykryć moje eksperymenty, hahaahahaahhahah)
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Siorkos mówi, że bardzo ładnie wpływa picie przez słomkę na aparat mowy
Asze, jakoś tak sama się nauczyła. Przemko lubi pić przez słomkę i jak jej czasem wpadła w ręce to testowała, do czego to może służyć. Na początku głównie gryzła, potem dmuchała a ostatnio zauważyłam, że czasami też ciągnie. No i wczoraj włożyłam jej do kubeczka z piciem. Jak w końcu pociągnęła, to najpierw się zdziwiła, a potem wypiła prawie całą herbatkę. Dziś rano trochę trwało nim sobie przypomniała jak to się robi.Giza a jak ją nauczyłaś??
Ninja, dobrze wiedzieć.Siorkos mówi, że bardzo ładnie wpływa picie przez słomkę na aparat mowy
Marcel tak samo pije z kubka - mojego kubka.;-)Najpierw próbował ssać jak butelke albo niekapka a potem "zaciagnął sie" herbatą i jakoś to poszło.W sumie wyszło że wypiłam może ze trzy łyki a on reszte;-)bardzo mu smakowała moja herbatka bez cukru i chociaż część wylądowła na podłodze/moich spodniach/pod jego bluzeczką to i tak za chwilę pampek był mokry heheh
słomki nie dawałam ale i Oliwia juz nie pija w ten sposób...
za to wczoraj dostał kilka kawałeczków jajecznicy z tatusiowego talerza.Bardzo mu smakowała mimo że był po swojej kaszce domagał sie jej ciągle.Krążył po pokoju ale zawsze wracał po kolejny kąsek.Mam nadzieje ze obędzie sie bez reperkusji bo po cukierku czekoladowym z czwartek wyszło mu kilka TYCH plamek.Mam nadzieję że to tylko kakao a nie mleczko które już dostaje w śladowych ilosciach wg zaleceń.No i na razie czuje sie świetnie.Kłopotów z brzuszkiem nie ma więc jestesmy dobrej myśli;-):-)
słomki nie dawałam ale i Oliwia juz nie pija w ten sposób...
za to wczoraj dostał kilka kawałeczków jajecznicy z tatusiowego talerza.Bardzo mu smakowała mimo że był po swojej kaszce domagał sie jej ciągle.Krążył po pokoju ale zawsze wracał po kolejny kąsek.Mam nadzieje ze obędzie sie bez reperkusji bo po cukierku czekoladowym z czwartek wyszło mu kilka TYCH plamek.Mam nadzieję że to tylko kakao a nie mleczko które już dostaje w śladowych ilosciach wg zaleceń.No i na razie czuje sie świetnie.Kłopotów z brzuszkiem nie ma więc jestesmy dobrej myśli;-):-)
Ostatnia edycja:
Giza Kondzik tez pije z rurki juz od paru tyg , Mela ma taki kubek z winx który ma rurke oplata szklanke i wystaje i z niego pije teraz mozna powiedziec ze to jest jego kubek;-) i mam zamiar kupic mu bidon
Niekat szybko eksperymentujecie z nowym jedzeniem jak jajecznica ja bym sie bała;-)
Niekat szybko eksperymentujecie z nowym jedzeniem jak jajecznica ja bym sie bała;-)
reklama
acha ;-) w takim razie zycze mu smacznegomrowa akurat jajko to nie eksperyment bo juz dostawął wczesniej gotowane i wiemy zę to go nie uczula:-)po prostu jajecznice jadł pierwszy raz