reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie

bombelq Igor nawet 180 ml mleka nie wypije w dzien maks 120ml ale ja mu dalam za chwile słoiczek jakas kaszka z owocami tropikalnymi chyba z gerbera i to wcinal jak dziki a zupke znowu zjadl pies.

reklama
dziewczyny a zupki dajecie kupne czy same robicie? próbowałyście doprawiać? u nas było podobnie, ale odkąd doprawiam ziołami je chętniej

Zonka ja i takie gotowe i sama robię nic niestety nie chce jeść...a robiłam już z burakiem bo niby słodki,z różnymi warzywkami jutro próbuje zrobić z brokułem zobaczymy co będzie....
Aga Zosia ma to samo w dzień ok 120-140 max mleka pije-nigdy zresztą nie piła tyle ile niby podają tabele na mleku zawsze mniej(bo teraz niby już 210 ml powinna a w życiu tyle nie wypije) czasem w nocy bo jeszcze budzi się na karmienie przez sen wypije ze 180 ml to szok wtedy jest...

Ja byłam przeciwna tej siateczce do owoców, ale Majka dostała i uwielbia to! Ssie jak szalona czy to jabłuszko, czy banan. Zajmie się tym na trochę i poje sobie.

ja dziś, zainspirowana zdjęciami Igorrito jolki dałam malej do rączki banana :) wcinała az jej sie uszka trzęsły, a jaki był placz jak mama zabrala resztkę :D

reklama