Poziomki zachowuje się normalnie jest wesoły (ostatnie dwa dnio marudził strasznie) ale dzis jest ok, późnym popołudniem nadrobił zaległośći cycem na noc w prawdzie tylko 100ml mleka poszło ale od poprzedniego karmienia nie upłynęły nawet 3h. Zobaczymy jak nam wyjdą wyniki morfologii, bo jak będzie wszystko ok tzn, że tyle ile zje tyle potrzebuje stwierdziłam więc że jeśli wyniki będą ok nie będę na niego naciskać bo się tylko bidulek denerwuje
Lepi ale to co trafi jej do buźki połyka? może faktycznie pozwól, żeby jadła sama? Może myśli, że wciskacie jej nie wiadomo co a jak sama posmakuje to się przekona. Nie wiem co Ci poradzić sama mam przeboje z Frankiem, muszę go oszukiwać chrupkami
Czuję jednak, że takie oszukaństwo prowadzi w złą stronę
Bombelq są też gotowe słoiczki z owsianką bodajże, a ten Debridat kilka stron wcześniej chyba Styna pisała, ale musisz poczytać. Mam nadzieję, że pomoże w końcu Zosi
Lepi ale to co trafi jej do buźki połyka? może faktycznie pozwól, żeby jadła sama? Może myśli, że wciskacie jej nie wiadomo co a jak sama posmakuje to się przekona. Nie wiem co Ci poradzić sama mam przeboje z Frankiem, muszę go oszukiwać chrupkami
Czuję jednak, że takie oszukaństwo prowadzi w złą stronę
Bombelq są też gotowe słoiczki z owsianką bodajże, a ten Debridat kilka stron wcześniej chyba Styna pisała, ale musisz poczytać. Mam nadzieję, że pomoże w końcu Zosi