reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie

bombelq Igor nawet 180 ml mleka nie wypije w dzien maks 120ml ale ja mu dalam za chwile słoiczek jakas kaszka z owocami tropikalnymi chyba z gerbera i to wcinal jak dziki a zupke znowu zjadl pies.

reklama
dziewczyny a zupki dajecie kupne czy same robicie? próbowałyście doprawiać? u nas było podobnie, ale odkąd doprawiam ziołami je chętniej

Zonka ja i takie gotowe i sama robię nic niestety nie chce jeść...a robiłam już z burakiem bo niby słodki,z różnymi warzywkami jutro próbuje zrobić z brokułem zobaczymy co będzie....
Aga Zosia ma to samo w dzień ok 120-140 max mleka pije-nigdy zresztą nie piła tyle ile niby podają tabele na mleku zawsze mniej(bo teraz niby już 210 ml powinna a w życiu tyle nie wypije) czasem w nocy bo jeszcze budzi się na karmienie przez sen wypije ze 180 ml to szok wtedy jest...

Ja byłam przeciwna tej siateczce do owoców, ale Majka dostała i uwielbia to! Ssie jak szalona czy to jabłuszko, czy banan. Zajmie się tym na trochę i poje sobie.

ja dziś, zainspirowana zdjęciami Igorrito jolki dałam malej do rączki banana :) wcinała az jej sie uszka trzęsły, a jaki był placz jak mama zabrala resztkę :D

reklama