reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja przy Vi odciągałam po 200-250 z jednego cyca!!
i co najlepsze zjadała taką ilość mając 2 miesiące bo wtedy to musiałam odciągać..
znaczy zjadała jedno , a drugie odkładałam do lodówki ale już nie chciała jeś więc się marnowało
i co najlepsze zjadała taką ilość mając 2 miesiące bo wtedy to musiałam odciągać..
znaczy zjadała jedno , a drugie odkładałam do lodówki ale już nie chciała jeś więc się marnowało
Bubbles
Fanka BB :)
To my tez w klubie 5 minutowek, acz odkad wlaczam starszemu filmiki Thomas&Friends i uciekam na gore z mlodszym, to ten majac cisze pije duuzo lepiej. Trwa to ok.15-20 min, zaczal tez spijac oba cycochy, w rezultacie przybral 320g w ciagu 2 tyg, czyli tyle ile poprzednio w miesiac, gdy wlasnie zloscil sie i krzyczal po chwili bo np.Aleks sie glosniej zasmial itp.
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Wiem, że karmić samym cycem najlepiej jest do pół roku, ale coś mnie dziś wzięło w sklepie i kupiłam Mikołajowi marcheweczkę
miałam podać we wrześniu, ale dzisiaj spróbowałam
i byłam w szoku, bo Mały najpierw się skrzywił, a zaraz się cieszył
ale nie przesadzałam, dostał tylko 4 nawet nie łyżeczki tylko takie odrobinki na końcu
więcej dostanie od września
miałam podać we wrześniu, ale dzisiaj spróbowałam
więcej dostanie od września
Bubbles
ewcia I jolek, w jakiej postaci ta marchewka?
reklama
sylwia_
ja to juz normalnie nie moge sie doczekac az maly bedzie mogl jesc cos nowego ostatnio w sklepie dobre 10minut przygladalam sie sloiczka z deserkami