reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie

reklama
ja przy Vi odciągałam po 200-250 z jednego cyca!!
i co najlepsze zjadała taką ilość mając 2 miesiące bo wtedy to musiałam odciągać..
znaczy zjadała jedno , a drugie odkładałam do lodówki ale już nie chciała jeś więc się marnowało

To my tez w klubie 5 minutowek, acz odkad wlaczam starszemu filmiki Thomas&Friends i uciekam na gore z mlodszym, to ten majac cisze pije duuzo lepiej. Trwa to ok.15-20 min, zaczal tez spijac oba cycochy, w rezultacie przybral 320g w ciagu 2 tyg, czyli tyle ile poprzednio w miesiac, gdy wlasnie zloscil sie i krzyczal po chwili bo np.Aleks sie glosniej zasmial itp.

Wiem, że karmić samym cycem najlepiej jest do pół roku, ale coś mnie dziś wzięło w sklepie i kupiłam Mikołajowi marcheweczkę
embarrassed.gif
embarrassed.gif
sorry2.gif

miałam podać we wrześniu, ale dzisiaj spróbowałam
embarrassed.gif
embarrassed.gif
i byłam w szoku, bo Mały najpierw się skrzywił, a zaraz się cieszył
laugh.gif
laugh.gif
ale nie przesadzałam, dostał tylko 4 nawet nie łyżeczki tylko takie odrobinki na końcu
yes2.gif

więcej dostanie od września :)

Ja ostatnio też kupiłam marcheweczkę i czeka aż Iguś skończy 4 miesiące...czyli jeszcze tydzień nam został więc poczekamy :)

reklama