reklama
Agnieszka - my mamy kubek z Aventu, owszem ladny.. ale jak dziala to wiem tylko ja na razie ;-)
Agacio - dobrze ktos napisal - ciesz, sie ze Franus w ogole z czegos pije, bo Polcia to nic nie ruszy, jaki ja mialam zawsze stres jak sie kryzysos laktacyjny pojawial buuuuuuuuuuuu
Polcia niedawno, pare dni temu, i to przed zebami wychodzacymi wlasnie - pieknieeeee jadla - i faktycznie to cieszy, nie wiedzialam nawet jak bardzo! jaka to radosc gdy dziecko JE ! ))
.. dzisiaj kiepsko juz, a marudziii...... ratunkuuuuu.......
Agacio - dobrze ktos napisal - ciesz, sie ze Franus w ogole z czegos pije, bo Polcia to nic nie ruszy, jaki ja mialam zawsze stres jak sie kryzysos laktacyjny pojawial buuuuuuuuuuuu
Polcia niedawno, pare dni temu, i to przed zebami wychodzacymi wlasnie - pieknieeeee jadla - i faktycznie to cieszy, nie wiedzialam nawet jak bardzo! jaka to radosc gdy dziecko JE ! ))
.. dzisiaj kiepsko juz, a marudziii...... ratunkuuuuu.......
bra00721
Fanka BB :)
hope pije z kubka "dorosłego" gdy widzi mnie pijącą ze swojego- chce tak samo, a z tego zwykłego między jedym piciem a drugim podanym przeze mnie , wtedy wiem ile wypija bardzo fajne kubki, nam pasuja oba
maju oby Polcia miala jak najwięcej takich jedzeniowych przebłysków. tak jak piszesz, to cieszy gdy dziecko je
maju oby Polcia miala jak najwięcej takich jedzeniowych przebłysków. tak jak piszesz, to cieszy gdy dziecko je
lepidoptera
Planowałam Zosię odstawić od piersi do końca marca, a teraz wiem, że nie tylko chcę, ale musze to zrobić do tego czasu, bo 2 kwietnia mam wizytę u ortopedy i dostanę blokadę w bolący mnie od porodu nadgarstek. |Właśnie wyczytałam, że działanie tego leku utrzymuje się do 4 tygodni, więc żegnaj wtedy laktacjo...
bra - też zamierzam kupić ten zestaw, tylko najpierw sprawdzę u nas w sklepie, bo jakiś czas temu rzeczywiście była promocja - coś ok. 36zł
bra - też zamierzam kupić ten zestaw, tylko najpierw sprawdzę u nas w sklepie, bo jakiś czas temu rzeczywiście była promocja - coś ok. 36zł
No to przynajmiej Lepi nie będziesz miała wyrzutów sumienia, ale cyckowania zawsze szkoda.
A ja wstyd się przyznać ale nie dała małemu jeszcze żadnego kubeczka,dulda wszytsko z butelki wstyd,wstyd,wstyd
Jutro się poprawię i coś mu dam, mamy też zestaw Lovi
A ja wstyd się przyznać ale nie dała małemu jeszcze żadnego kubeczka,dulda wszytsko z butelki wstyd,wstyd,wstyd
Jutro się poprawię i coś mu dam, mamy też zestaw Lovi
lepidoptera
paula - u nas też tylko cyc i butelka... z mojej winy, dopiero kupię niekapki, a kubeczka nie próbowałam...
bra00721
lepi w takim razie może nawet będzie ci latwiej przestać ja karmić. dodatkowy argument jest ważny ja przestaje już od niemal 3 miesięcy i jakos nie mogę nie chcę pobawiać nas tej bliskości, no jakoś nie moge no! uwielbiam Lenonka karmić i taki jest fakt.
reklama