reklama
P
paulina007
Gość
mój mały ostatnio nadrabia słabszy apetyt po chorobie. je w nocy co 4 godziny mleko. żadne inne płyny go nie oszukają. no cóż przeczekam. nerwy nic nie dają
gwarantuję Ci Aniu że miałabyś ogromnego stresa gdyby dziecko Ci nie jadło. to jest dopiero stres. ale tez nie powód do nerwów na dziecko
gwarantuję Ci Aniu że miałabyś ogromnego stresa gdyby dziecko Ci nie jadło. to jest dopiero stres. ale tez nie powód do nerwów na dziecko
basiekkk
Fanka BB :)
Ania kochana, nie denerwuj się. Ma apetyt to niech je, chyba jedzenia mu nie będziesz wydzielać? Organizm Darusia po prostu potrzebuje więcej, tak jak Agacia mówi, nie wiadomo czy za kilka dni mu się nie przestawi.
A ja tam się cieszę jak moje dziecko dużo je
Wątek z przepisami jest bez komentarzy więc dziękuje tutaj:
Agacia dzięki za przepis na budyń na mm, Martyś jadła, aż jej się uszy trzęsły
Jaipur dzięx za przepis na barszcz ukraiński, również smakował i to bardzo
A ja tam się cieszę jak moje dziecko dużo je
Wątek z przepisami jest bez komentarzy więc dziękuje tutaj:
Agacia dzięki za przepis na budyń na mm, Martyś jadła, aż jej się uszy trzęsły
Jaipur dzięx za przepis na barszcz ukraiński, również smakował i to bardzo
Ostatnia edycja:
Agniieszka
Ania moj Igor od paru dni tez je jak szalony i ja sie bardzo ciesze ze ma apetyt.
Dziewczyny ja mam jeszcze pytanie o kubek niekapek z aventu, dobry jest? Czy raczej nie za bardzo bo chcialabym kupic, podoba mi sie tez z TT ale nie wiem ktory lepszy?
Dziewczyny ja mam jeszcze pytanie o kubek niekapek z aventu, dobry jest? Czy raczej nie za bardzo bo chcialabym kupic, podoba mi sie tez z TT ale nie wiem ktory lepszy?
marzena9
Ania ja też uważam, że to może jakiś skok bo mój Mati jeszcze niedawno jadł za dwoje (pisałam tutaj, że obiadku rąbie dwa słoiki) a teraz już zjada jeden i też nie zawsze cały, kaszki też mniej. Różnie to bywa. Paula była słabo jedząca i nauczyłam się cieszyć jak dziecko je... Bo to zmienne bardzo!
bra00721
joluś kupowałam w komplecie, tzn zwykły niekapek był w prezencie. ale trochę sie chyba wkopałam, bo przesyłka wyszło mi ponad 40 zl, nie wiem czy w sklepie nie byłoby taniej ? to ta aukcja KUBEK 360 MINI 210ml 9m+ NIEKAPEK 150 LOVI GRATIS (2088852175) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
P
paulina007
Gość
ehh bra która z nas się chociaż nie raz wkopała w jakąś aukcję na allegro
wydaje mi się, że za te 2 kupki to 40 zł to cena ok. do zjedzenia.
wydaje mi się, że za te 2 kupki to 40 zł to cena ok. do zjedzenia.