reklama
Tego sie obawiam własnie no ale nie wiem już co począć chciałabym żeby młody wogóle nie pił z butelki.... a on z tej 0-3 ciągnie
Nie mam pomysłu.... a próbowałam już sama mu z kubka dawać to jest zalany cały moment!
Nie mam pomysłu.... a próbowałam już sama mu z kubka dawać to jest zalany cały moment!
ja daję mu najczęściej po jedzeniu blw, jak wszystko jest usyfione, to mi nie robi różnicy czy jeszcze kubek poleci z piciem.Ale śmiesznota jest- bo napije się ładnie, a ja już od razu się podniecam- "ślicznie, brawo" a juniorek zrobi chytrą minę, zarechocze, przyłoży kubek do ust i bam - rzut kubkiem w dal
dziewczyny poradźcie jeszcze co by tu zrobić żeby Franek się nauczył pić z czegokolwiek innego niż z tej butelki
Przystawiłam małego do cyca wieczorem i dalej to samo ściągam mleko w nadziei że jeszcze się mu odmieni ale daję mu trzy dni jak nie będzie chciał to koniec karmienia...
Przystawiłam małego do cyca wieczorem i dalej to samo ściągam mleko w nadziei że jeszcze się mu odmieni ale daję mu trzy dni jak nie będzie chciał to koniec karmienia...
reklama