reklama
bra00721
Fanka BB :)
agacio wczoraj posadziłam małą w jej krzesełku, na tacce położyliśmy miseczkę, w niej ziemniaczki, marchewka, mięsko. zadowolona była bardzo, a jedzonko znalazło się wszędzie - na krzesełku, poza nim, na ubranku, wszędzie miseczka wylądowała prawie na główce, ale jak sie ma uczyc jedzenia to niech się uczy
ale i tak faktycznie najwięcej radości przynosi jedzenie tego, co jedzą rodzice, buzia cała się śmieje
ale i tak faktycznie najwięcej radości przynosi jedzenie tego, co jedzą rodzice, buzia cała się śmieje
Joluś a no widzisz mów mi pasztetowa
edit: Maja dopiero Polinkę zobaczyłam Słodka, ale co burak "smakował" czy smakował? Bo jak nie smakował to pewnie dlatego że ciocia od buraków nie przyjechała nakarmić czyli ja;-)
edit: Maja dopiero Polinkę zobaczyłam Słodka, ale co burak "smakował" czy smakował? Bo jak nie smakował to pewnie dlatego że ciocia od buraków nie przyjechała nakarmić czyli ja;-)
Ostatnia edycja:
basiekkk
Fanka BB :)
Ja też dopiero Polusię dojrzałam - pięknotka, buraczek widać smakował bez dwóch zdań
Agacio ja też nie wiedziałam, że wątrobianka to pasztetowaAgacio mam jeszcze pytanie do Ciebie odnośnie tej pomidorówki < w ogóle sorki, że tak zawracam gitarę> kupiłam dzisiaj w biedrze zagęszczony sok pomidorowy w składzie ma 100% pomidorów taki w kartonie, czy taki może być do pomidorówki?
Martynka dzisiaj zjadła 2 pierogi ruskie więc przybijamy piątkę Igiemu ;-)
Agacio ja też nie wiedziałam, że wątrobianka to pasztetowaAgacio mam jeszcze pytanie do Ciebie odnośnie tej pomidorówki < w ogóle sorki, że tak zawracam gitarę> kupiłam dzisiaj w biedrze zagęszczony sok pomidorowy w składzie ma 100% pomidorów taki w kartonie, czy taki może być do pomidorówki?
Martynka dzisiaj zjadła 2 pierogi ruskie więc przybijamy piątkę Igiemu ;-)
Ostatnia edycja:
Wogóle zabrzmi to nieskromnie ale uważam się za dobrą kucharkę;-)
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Jolcia, mój Mały jak któregoś dnia ugotowałam Mu kolorowe kopytka, to zjadł ich 6
U nas jedzonko wygląda tak:
5-6 cyc
8-9 kaszka
12 obiadek
15 owoc/kisiel
18 kaszka
20 cyc
między posikami parę chrupków bądź biszkoptów
a co do chlebka, gdzieś czytałam, ze takiemu Maluchowi nie powinno się dawać ciemnego pieczywa;-)
U nas jedzonko wygląda tak:
5-6 cyc
8-9 kaszka
12 obiadek
15 owoc/kisiel
18 kaszka
20 cyc
między posikami parę chrupków bądź biszkoptów
a co do chlebka, gdzieś czytałam, ze takiemu Maluchowi nie powinno się dawać ciemnego pieczywa;-)
reklama