reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie

bubbles ja podgrzewam deaerki z cow and gate te owocowe co są po 4 pakowne w plastikach ,
ale jogurtów nie bo robi się na wierzchu woda :no:
no i co jeszcze lepiej dać w temperaturze pokojowej chyba .. tak myślę.... :-)
a tak wogóle to ciesze się że zaczęłaś pisać równiez na innych tematach i więcej wiemy co fifciu je i jak się ma :-)

reklama
Kamcia ciesz się tymi fafuciami bo napewno znikną tak jak Viki:tak:
Bubbles ja nie wiem czy można ale skoro dziewczyny piszą że tak to pewnie tak:tak: Hah wyobraziłam sobie Fifcia z łapcią w misce a później miskę na podłodze;-):-D

Opcja Jolek najlepsza, wyjąć wcześniej i podać w temperaturze pokojowej, choć ja podaję z lodówki :-)

Wczoraj serwowałam zwykły jogurt. Uzyskał aprobatę :-) Za to bardzo rozsmakowało mi się dziecko w słoiczkowych twarożkach z owocami. BARDZO.

w biedrze kupiłam w sobotę świeżą tuszkę króliczą(w dobrej cenie- dwie dyszki).Jakby ktoś szukał:-)
jogurtów nie jemy, bo na razie nie wiadomo co z tym azs.

Ostatnia edycja:
jaipur mozesz podac jeszcze raz, proporcje zen herbaty z melisy ... ?? moze zapodam młodemu, bo ostatnio zen by mu sie przydało :p

Marti : Dzisiaj matka pomidorówkę z lanymi kluseczkami zaserwowała - mniam wcinałam, aż mi się uszy trzęsły :tak::-);-)tylko ojciec mnie wpieniał, bo karmił mnie i podjadał jak mama nie widziała:-D

Basiek: Hope co to za twarożki?? Czy po prostu zwykły twarożek mieszasz z owockami? Jogurty takie zwykłe co my jemy?? Czy te specjalne dla dzieciów z bobovity?

reklama