reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Karmienie

reklama
Lepi Franek też nie ma zębów;-) a zajada super kanapeczki gryzie i miętoli aż może połknąć:tak: Dziś zjadł całego banana i kanapeczkę ciemnego pieczywa z masłem i twarożkiem, a jutro zaryzykuję dla niego ogórkową:tak:

Alex dostałam od mamy kupuje od sąsiadki, ale też daję ziarnisty res-mlecz nie wiem czy u was też jest?
A jak u Olinka z jedzeniem bo wiem, że niejadkiem był, dalej cycuś rządzi?

Gag pełnoziarnisty można

Ja danonków nie daję bo: po 1 Gośka miała uczulenie i nie testowałam już na reszcie dzieci
po 2 produkty Danona są robione z proszku(to sie nawet czuje) dlatego kupuje dzieciakom zwykłe polskie serki waniliowe lub owocowe.

Jolek niebardzo jest czym smarować w tej chwili,można samemu jakieś gotowane pasty produkowac

No to pozostaje dalej chlebek z masłem.

Tata dziś kupił Gogorkowi Owsiankę z Bobovity , podawała któraś swojemu bąblowi??

reklama