P
paulina007
Gość
danonek nie daję, najczęściej jogurty które są na danym etapie bądź te w słoiczkach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ten kubek 360 stopni jest rewelacyjny ale już dla starszego dziecka które się uczy pić z normalnego kubeczka i wcale nie jest niekapkiem tylko tyle że dziecko się raczej nie poleje jak samo pije przy nauce picia z kubeczków ale odwrócony leje się jak szalonyA ja mam pytanie do użytkowniczek kubka lovi 360 stopni - czy któraś z Was juz próbowala dawać swojemu smykowi? mój za cholerę nie kuma co z nim zrobić choć mu pokazywałam a tak w ogóle to cholercia kapie z niego - a miałbyć niekapek!!!
i jeszcze jedno - odnośnie żółtka - wyczytałam,że piersiowe dziecku w 9 miesiącu nadal powinno dostawać pół żółtka co drugi dzień, a dziecko na mm - pół żółtka codziennie. Zastanawiam się jak dawać mojemu skoro on już mało cyckuje.