reklama
poziomka potwierdzam moja Magdzia też szybko z niego piła miała chyba z 9msc i super sobie radziła,mój dla niunia już stoi w szafce i czeka:-)
Żelka z nigo pije się jak ze szklanki dookoła to jest kubek LOVI 360 stopni
Żelka z nigo pije się jak ze szklanki dookoła to jest kubek LOVI 360 stopni
Ostatnia edycja:
gag
Fanka BB :)
fajnie, że prowadzicie temat kubków, bo właśnie miałam Was podpytac o jakiś fajny.
U nas młody zatrybił butlę z kaszką - i od 4 dni wcinamy na wieczór kaszkę ;-) ponadto chyba ma jakis wzmożony apetyt - chce więcej obiadku, więcej deserku, 200 ml kaszki czy teraz ok. 8 msc jest jakiś skok rozwojowy???
przed sylwkiem miałam przez 2 dni zastój w jednej piersi i od tamtego czasu z cyckowaniem jest coraz gorzej - obawiam się, że przy wzroście apetytu na inne rzeczy - cyckowanie umrze śmiercią naturalną :-(troszku szkoda :-(
U nas młody zatrybił butlę z kaszką - i od 4 dni wcinamy na wieczór kaszkę ;-) ponadto chyba ma jakis wzmożony apetyt - chce więcej obiadku, więcej deserku, 200 ml kaszki czy teraz ok. 8 msc jest jakiś skok rozwojowy???
przed sylwkiem miałam przez 2 dni zastój w jednej piersi i od tamtego czasu z cyckowaniem jest coraz gorzej - obawiam się, że przy wzroście apetytu na inne rzeczy - cyckowanie umrze śmiercią naturalną :-(troszku szkoda :-(
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Gag szkoda ale ciesz się że samo a bo bardzo ciężko jest dziecko odstawić
Żelka tak jak mówi Paula pije sie z każdej strony jak ze szklanki,dzięki gumce jest niekapiący
i można ją zmieniać zawsze w razie potrzeby kosztuje ok 4 zł.Bardzo łatwo się czyści bo nie ma zakamarków jak systemy niekapiące niekapków
Żelka tak jak mówi Paula pije sie z każdej strony jak ze szklanki,dzięki gumce jest niekapiący
i można ją zmieniać zawsze w razie potrzeby kosztuje ok 4 zł.Bardzo łatwo się czyści bo nie ma zakamarków jak systemy niekapiące niekapków
poziomki
mama 00 08 11 13 15
To jest dobre dla cycowych dzieciaków bo czesto nie lubia smoczków
Kamcia, a może odrazu daj małej butlę, a sama odciągaj tylko konieczne minimum zostawaijąc w piesiach mleko i tym sposobem zakończysz laktację. Choć pewnie nie chce Ci się z laktatorem znowu bawić
My też mamy Lovi Franek wie że musi zassać, ale znowu nie obczaił, że przechylić trzeba;-) Czasem mu się uda ale to bardziej zabawa niż prawdziwe picie
My też mamy Lovi Franek wie że musi zassać, ale znowu nie obczaił, że przechylić trzeba;-) Czasem mu się uda ale to bardziej zabawa niż prawdziwe picie
Dziewczyny przepraszam jeśli zdubluje temat. Nikolcia zaczęła 8 m-c. Do tej pory jadła tylko ze słoiczków. Czy karmicie swoje brzdąc własnymi zupkami i obiadkami? Jeśli tak proszę o przepisy. Czy wszystkie składniki kupujecie na eko bazarach czy normalnie w marketach?Bardzo prosze o odpowiedzi
ps. Jak wygląda żywienie waszych maluchów w tym okresie życia?
ps. Jak wygląda żywienie waszych maluchów w tym okresie życia?
reklama
Agniieszka
Fanka BB :)
mycha ja Igorowi gotuje sama, warzywa mam jeszcze z ogródka kupuje tylko kalafior albo brokuly i to roznie raz w markecie raz na bazarku zależny gdzie jestem na zakupach.
Moj szkrabik jadl dzis zupke a w niej bylo mięsko z indyka, ziemniak, marchewka, pietruszka, brokuly, por i manna. Zjadl wszystko ze smakiem.
Moj szkrabik jadl dzis zupke a w niej bylo mięsko z indyka, ziemniak, marchewka, pietruszka, brokuly, por i manna. Zjadl wszystko ze smakiem.