reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
zelka wiem że się pije szałwie , ale ja właśńie nie chciałam jej pić bo chciałam stopniowo (a nie tak drastycznie) odsstawiać małą od piersi...
żeby dawać jej coraz mniej i żeby stopniowo samo zanikało .. a ona powoli się odzwyczajała...
jesli jutro mi nie przyjdzie karmić bo narazie ejst ok .. to zacznę brać leki :-)
żeby dawać jej coraz mniej i żeby stopniowo samo zanikało .. a ona powoli się odzwyczajała...
jesli jutro mi nie przyjdzie karmić bo narazie ejst ok .. to zacznę brać leki :-)
Majowa Mamusia
Fanka BB :)
My mamy kubek z Aventa i też nie kapie.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Bra, a może macie kubek kapek?
Ja kupiłam z lovi kubek kapek, a osobno nakrętkę niekapek, bo można je sobie przełączać Z jednego kapie a z drugiego nie Póki co Julek obu używa wyłącznie do zabawy, nie umie pić ani z jednego ani z drugiego
Ja kupiłam z lovi kubek kapek, a osobno nakrętkę niekapek, bo można je sobie przełączać Z jednego kapie a z drugiego nie Póki co Julek obu używa wyłącznie do zabawy, nie umie pić ani z jednego ani z drugiego
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Kamcia, na spalenie pokarmu brałam bromergon...
Mu mamy dwa niekapki
jeden z nuka drugi tommee tippee
Mikoś tego z Nuka na razie nie chce bo twardą końcóweczkę ma, a z tt szoruje dziąsełka więc jak na razie picie z kubeczka nie idzie
Mu mamy dwa niekapki
jeden z nuka drugi tommee tippee
Mikoś tego z Nuka na razie nie chce bo twardą końcóweczkę ma, a z tt szoruje dziąsełka więc jak na razie picie z kubeczka nie idzie
reklama