reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie

reklama
Hope dawaj Jagodzie do reklamy! padłam, boska Jest!

ja wcinam kukurydziane carrefour disney-pycha!
Jas dzis pierwszą chrupę zdadł, dzięki instrukcji Jagodzi i co? Chcial więcej!

A mi już powoli ręce opadają, od tygodnia próbuję Zochnę nauczyć zjadać marchewkę, ale efekt jest mizerny:sorry:. Jeśli połknie łącznie pół łyżeczki to już sukces, bo w ogóle buzi nie chce otworzyć, a jak już to się krztusi niemalże...

i sama nie wiem, czy dodać ziemniaka, bo w sumie to tej marchewki prawie wcale nie zjadła, więc nie wiem, cy jej służy, czy nie...

reklama
Lepi to daruj sobie na razie tą marchewkę i daj jej tylko ziemniora.

U mnie Igor od kilku dni nie chce jeść żadnych obiadów. Jedynie chlebek z tatusiem wcina.