reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie

czarna784 ja kaszki daję z bobovity ,teraz akurat ryżowa z malinami i wydaje mi się,że to tez moze miec wplyw na te zaparcia,bo zmienilismy mleko na NAN 2, tam jest duza dawka zelaza,w kaszce zelazo,w miesku sloiczkowym tez zelazo...i moze to to no i marchewka...
gag Oskarek ogolnie zawsze robil co kilka dni kupki,ale nie sprawialo mu to jakiegos bolu,a teraz zrobil po 3 dniach,ale ze tak powiem, tylko dwa twarde bobki :) no i troszke czopka mu zaaplikowalam,a ostatnio tez bylo po 3 dniach,ale z tym placzem o ktorym pisalam...straszne

reklama
czarna....dzieki za podpowiedzi odnośnie słoiczków. Szkoda, że w moim najbliższym markecie cięzko o słoiczki hipp - najwyżej zamówię w sklepie internetowym.

kaszke dawałam jaglaną z holle, ale teraz mój synuś gardzi kaszką....eh

emika....ja mojego faszeruje dodatkowym żelazem, wiec może ono powoduje zaparcia....chyba jutro przedzwonię do pediatry i dopytam o to....

emika no to pewnie ta kaszka tez ma wplyw,u mnie miala ogromny,do tej pory ryzu staram sie nie podawac,czasemw sloiczach sie natkne,i czasamai dosypie kaszki ryzowej do mleka,ale to sporadycznie,na codzien uzywamy jaglanej z holle,duzo blonnika i jest ok;)
gag​ a moze podawaj kaszke z owocami ze sloiczka,ja normlanie do butli wlewam i mala wcina,wlasnie tez jaglana;)

czarna a gdzie zakupilaś tę kaszkę jaglaną? nie widziałam w hipermarketach chyba . podaje młodej narazie kleik ryżowy do mm na kolacyjke, ale taka jaglana napewno jest zdrowsza i bardziej pożywna

bra u mnie w mieście kasze jaglana mozna dostać na targu wśród tychg zadaszonych bud z warzywami:tak: sprzedawane są w zwykłych torebeczkach przezroczystych .. a w sklepie to nie widziałam jeszcze , bo zawsze tam kupowałam :tak:

reklama
gag, oglądałam te gryzaczki, ale jakieś takie mało higieniczne mi się wydawały. Fajny jest?
bra, moja też miała dziś rybkę z Hippa łososia z ziemniaczkami i marchewką. To taki większy słoik, a zjadła cały.