reklama
marzena9
Fanka BB :)
to bedzie megastyczny kupsztal matka, pilnuj się!
Jeden był zaraz po jedzeniu ... Ale to raczej nie od obiadku Wrobiłam tatusia w sprzątanie
Niestety przed chwilą cisnął coś nowego...zapach dolatuje... Niestety to moja kolej Pewnie znajdę obiadek...tylko lekko smrodlawy
Matusia
marzena, rośnie Ci mięsożerca.
Dziewczyny, jakie pokarmy dajecie dzieciaczkom w rękę? Ja biszkopcik i dwa razy bułę polizać dałam.
Dziewczyny, jakie pokarmy dajecie dzieciaczkom w rękę? Ja biszkopcik i dwa razy bułę polizać dałam.
matusia ja z biszkoptem jeszcze nie probowalam,daje chrupki kukurydziane,czasem pietke od chleba,i bule tez,tylko przy tym trzeba najlepiej siedziec przy dziecieciu zeby za duzego kawalka nie lyknelo.
A co do karmienia,to czy wasze maluchy tez tak robia,ze jak widza jak ktos je to placza i raczki wyciagaja? My od paru dni musimy sie kitrac z jedzeniem(nie ze wszystkim)ale z tym czego nie mozna dac sprobowac ,bo jak mala zobaczy ze jemy to jest ryk i ona tez chce
Tym czym mozemy sie dzielimy,ale jak jakis fast food czy czipsy to ni dy rydy i jest czarna rozpacz,smieszy mnie to,ale troche mi jej szkoda,bo taka biedna tez by chciala
A co do karmienia,to czy wasze maluchy tez tak robia,ze jak widza jak ktos je to placza i raczki wyciagaja? My od paru dni musimy sie kitrac z jedzeniem(nie ze wszystkim)ale z tym czego nie mozna dac sprobowac ,bo jak mala zobaczy ze jemy to jest ryk i ona tez chce
Tym czym mozemy sie dzielimy,ale jak jakis fast food czy czipsy to ni dy rydy i jest czarna rozpacz,smieszy mnie to,ale troche mi jej szkoda,bo taka biedna tez by chciala
Matusia
Czarna, no jasne. U nas też nie zjemy jak te śliczne oczęta robią się duże, a rączki nóżki fikają. Krzyczeć nie krzyczy, ale tak sapie . Wczoraj w markecie leżała w wózku i wzięłam biszkopty z półki, to zaczęła krzyczeć i kwiczeć i rączkami machać, że musiałam w sklepie rozpakować i jednego dać łakomczuchowi.
gag
czarna....u nas nie ma ryku - jest tylko wnikliwe przyglądanie sie i zazwyczaj cieknie mu ślina ja sie nie dzielę - po prostu udaje , że nie widzę... wyrodna matka!!!!
matusia...ja raz dałam biszkopcik, ale szybko zabrałam, bo sie przelękłam, że się zadławi poczekam z tymi biszkoptami i chrupkami jeszcze jakis czas
na razie od czasu do czasu dostaje ciasteczko hippa w ramach codziennej porcji glutenu, ale rozpuszczone w deserku.
matusia...ja raz dałam biszkopcik, ale szybko zabrałam, bo sie przelękłam, że się zadławi poczekam z tymi biszkoptami i chrupkami jeszcze jakis czas
na razie od czasu do czasu dostaje ciasteczko hippa w ramach codziennej porcji glutenu, ale rozpuszczone w deserku.
lwiapaszczka
Dziewczyny, któraś z Was pisała o kaszce mannej błyskawicznej z Holle. Gdzie kupowałyście?
Teraz skojarzyłam - chyba Auchan?
Teraz skojarzyłam - chyba Auchan?
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
matusia ja daję w łapkę biszkopta , albo chrupki kukurydziane takie długie , albo te zawiniete..
można dawac też paluszki te bez soli
można dawac też paluszki te bez soli
reklama
bra00721
gag ja robie podobnie albo jem po kryjomu no chyba, że moge się czymś podzielic, np suchymi ziemniaczkami ale to podążanie wzrokiem za widelcem tudzież łyżką jest straszne, mam wtedy wrażenie, że siedzi przede mną baaardzo głodne dziecko ;-)