reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie

reklama
ja jak gotowalam warzywka do od razu gorace zblendowalam i przelozylam do sloczka i od razu pieknie sie zassalo w sloiczku z gerbera. czoraj robilam jabluszko z bananem dzisiaj zobacze czy maly terrorysta to zaakceptuje ;)

Mandrzejczuk ja tak samo jak ty a owoce jablko banan i gruzka jak sama dalam to myslalam ze jesc nie skonczy tak jej smakowalo. A moich warzyw z kurczaczkiem niechce jesc a smak lepszy niz ze sloiczka;/

moja corcia jakas antysłoiczkowa jest. wszystko jest bleee i wszystko jest pretekstem do konkursów na najdalsze plucie ;)))
a w jakim czasie trzeba zużyć takie domowe słoiczki?

Te pasteryzowane? nie mam pojęcia, ja robię na dwa dni- jedną porcję zjada, a drugą do lodówki.Śmiac mi się chce z tej zupki- pół marchewki, plasterek pora, ćwiartka pietruchy, plasterek cukinii,pół ziemniaczka- jak dla krasnoludka.
Ze sloiczków junior je tylko deserki, no ale owoce to lubi w kazdej postaci-surowe, pieczone, gotowane, ze słoiczków, z gryzaka, skrobane, blenderowane itd.Dostaliśmy nowa porcję jabłek,swieza dostawa od dziadków, o matko jakie one pyszne, aż czuć w nich slońce:))))

karolq warzywka z mięskiem to po 6mcu(chyba)

Ostatnia edycja:
Igor wczoraj jak chrupki kukurydziane az mi z reki wyrywal tak mu smakowaly.

Co do sliczkow to ja mam z w słoiku z gerbera sok z malin tez gotowałam ale wieczko sie nie wciągnęło.

reklama