reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie

reklama
ja jak gotowalam warzywka do od razu gorace zblendowalam i przelozylam do sloczka i od razu pieknie sie zassalo w sloiczku z gerbera. czoraj robilam jabluszko z bananem dzisiaj zobacze czy maly terrorysta to zaakceptuje ;)

Mandrzejczuk ja tak samo jak ty a owoce jablko banan i gruzka jak sama dalam to myslalam ze jesc nie skonczy tak jej smakowalo. A moich warzyw z kurczaczkiem niechce jesc a smak lepszy niz ze sloiczka;/

moja corcia jakas antysłoiczkowa jest. wszystko jest bleee i wszystko jest pretekstem do konkursów na najdalsze plucie ;)))
a w jakim czasie trzeba zużyć takie domowe słoiczki?

Te pasteryzowane? nie mam pojęcia, ja robię na dwa dni- jedną porcję zjada, a drugą do lodówki.Śmiac mi się chce z tej zupki- pół marchewki, plasterek pora, ćwiartka pietruchy, plasterek cukinii,pół ziemniaczka- jak dla krasnoludka.
Ze sloiczków junior je tylko deserki, no ale owoce to lubi w kazdej postaci-surowe, pieczone, gotowane, ze słoiczków, z gryzaka, skrobane, blenderowane itd.Dostaliśmy nowa porcję jabłek,swieza dostawa od dziadków, o matko jakie one pyszne, aż czuć w nich slońce:))))

karolq warzywka z mięskiem to po 6mcu(chyba)

Ostatnia edycja:
Igor wczoraj jak chrupki kukurydziane az mi z reki wyrywal tak mu smakowaly.

Co do sliczkow to ja mam z w słoiku z gerbera sok z malin tez gotowałam ale wieczko sie nie wciągnęło.

reklama