reklama
8
86ania86
Gość
moj maly dzis tez troszke (moze 30ml) kaszki zjadl rano. aile Twoj zjada Madzik?
dziewczyny a jaka zupke na poczatek polecacie? ja kupilam dzisiaj jarzynowa, moge mu ja dac?
i pytanie do Jolci. ostatnio pokazywalas ta kaszke na dobranoc, nie wiem czy nie za wczesnie dla mojego malucha? jak uwazacie?
dziewczyny a jaka zupke na poczatek polecacie? ja kupilam dzisiaj jarzynowa, moge mu ja dac?
i pytanie do Jolci. ostatnio pokazywalas ta kaszke na dobranoc, nie wiem czy nie za wczesnie dla mojego malucha? jak uwazacie?
8
86ania86
Gość
mam nadzieje,ze mozna ja w lodowce trzymac choc dwa dni bo sadzac po dzisiejszym sniadaniu duzo jej nie zje;-)
i jest sukces!!! dalam malemu ta zupke jarzynowa:-) myslalam,ze cala zje:-) tak mu smakowala:-) ale na poczatek nie dalam mu duzo
i jest sukces!!! dalam malemu ta zupke jarzynowa:-) myslalam,ze cala zje:-) tak mu smakowala:-) ale na poczatek nie dalam mu duzo
Ostatnio edytowane przez moderatora:
lepidoptera
Fanka BB :)
Dzięki mandrzejczuk. Poczytałam jeszcze i chyba można zwykłą mannę gotować maluchowi. Tylko różne podają ilość - wszędzie piszą, że 2-3 gramy, tylko różnie na łyżeczki: 1/2 a w innym miejscu łyżkę, więc chyba 1/2 łyżeczki przed ugotowaniem i rozcieńczać w 100ml mleka, zupki itp.
Agnieszka - do zupek i niektórych warzyw, np. marchwki trzeba dodawać tłuszcz - masełko albo oliwę z oliwek, to niezbędne dla przyswojenia niektórych witamin (A, D, E, K), poza tym tłuszcze są konieczne do rozwoju mózgu i oczu
Agnieszka - do zupek i niektórych warzyw, np. marchwki trzeba dodawać tłuszcz - masełko albo oliwę z oliwek, to niezbędne dla przyswojenia niektórych witamin (A, D, E, K), poza tym tłuszcze są konieczne do rozwoju mózgu i oczu
8
86ania86
Gość
dzieki Madzik:-) zobaczymy ile jutro rano zje:-)
mandrzejczuk
Fanka BB :)
a do kaszek ty chyba specjalne smoczki trzeba nie? ja karmie Aventem i widzialam ze maja specjalne smoczki przeplywowe do kaszek
8
86ania86
Gość
ja tez karmie aventm a kaszke podaje lyzeczka:-)
reklama