margerrita
Fanka BB :)
kolor kupy moze byc rozny, wazne by nie bylo wn iej krwi, sluzu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ryba ja podaje LEFAX (na wzdecia i kolki) wczoraj specjalnie jechalam po nie do Niemiec...zeby mala juz sie tak nie meczyla.
Dajesz tylko karmiąc samym cycem.Dziewczyny jak karmicie i piersią i modyfikowanym to jak dajecie wit. K?
Ja karmię cyckiem i codziennie daje wit. K i DDziewczyny jak karmicie i piersią i modyfikowanym to jak dajecie wit. K?
Hm... rzeczywiście, Oluś w trakcie ssania co kilka minut odkleja się od cycusia i trzeba go wtedy odbeknąć (czasami nawet nie zdążę go podnieść i już beka). Jak beknie, to zaraz dalej chce jeść. I kolek właściwie nie ma, buczy tylko, jak mu w jelitach jeździ.jak sprawdzisz to daj znać czy pomaga, bo moją tak wzdęcia męczą, że szok. Położna radziła żeby podczas karmienia co 15min. odrywać Dziecko od cyca i dać do odbeknięcia i że to powinno znacznie polepszyć sprawę ale nie przewidziała opcji w której brzdąc nie je dłużej niz 15 min. a moja tak niestety ma...
Przy robieniu kupki nareszcie nie płacze. Hurrra!
Dziewczyny ja zauważyłam u siebe ze zawsze jak jestem juz mocno zmeczona to mleka w piersiach coraz mniej, a jak tylko ie wyspie to od razu po 250ml sciagam. Wiec na zwiekszenie laktacji polecam zostawnienie na noc maluszka z tatusiem i z butlą i porzadne wyspanie sie