reklama
malina29
Mama debiutująca
u mojej Tochy foch na mm i kaszki na całego, ale w ogóle ostatnio mamy spory kłopot z kolacjami..
wczoraj np. nie chciała nic komlepletnie, poszła spać z pustym brzuszkiem znowu, w nocy oczywiście włączyła syrenę bo przecież głodna, dałam mleko i na śpiocha wciągnęła bez problemu, mała gadzina:-)
wczoraj np. nie chciała nic komlepletnie, poszła spać z pustym brzuszkiem znowu, w nocy oczywiście włączyła syrenę bo przecież głodna, dałam mleko i na śpiocha wciągnęła bez problemu, mała gadzina:-)
strega
Fanka BB :)
No u nas tez Mateusz wieczorami nie che jesc kolacji...nie wiem czy nie ma ochoty czy nie ma ochoty jak sie go karmi... Odwraca buzie jak mu podaje do buzi lyzeczka..natomiast sam lyzeczka pare lyzek zje...6-7 przy czy wiadomo zawsze mu cos tam spadnie. nie zmuszam ... zagryza pozniej chlebem popija i do rana wytrzymuje. wieczorem pojechalismy na rowerze do parku na lody...a on dostal swojego wafelka pustego ..zjadl tylko troszke, a reszta zaczal wycierac stolik wiec sie skonczylo jedzenie. Wrocilismy po 21 do domu... napil sie herbatki buonanotte z melisy, rumianku i werbeny i w 5 minut zasnal..wiec chyba glodny nie poszedl spac...bo pociagnal do 7.20....znowu zaspalismy :-)
malina29
Mama debiutująca
hehe, aga - u nas też kanapeczki ostatnio ratują sytuację, dodatkowo jeszcze jajecznica, ale pomidor czy sałata to na razie wróg - potrafi wziąć do buzi kęs kanapki z sałata, pomidorem i szynką - chleb i szynka jej przejdzie a sałatę i pomidora wypluwamalina u nas na kaszki też jest foch, wczoraj dostał kanapkę w wędliną i pomidorkiem przed kąpielą, a po kąpieli dałam jeszcze mleko tak ze 120 ml :-)
a w ogóle jak jest u Was z nowościami? tzn czy wasze dzieci chętnie zjadają coś co nowego? Bo Tosia jest baaaardzo nieufna, raczej stroni od rzeczy, które widzi pierwszy raz. Dopiero jak jej się przypadkiem wciśnie, ona posmakuje i jej się spodoba, to je.
ja jestem zdziwiona, ze Tomek tak chętnie warzywa jada, tzn sałaty nie bardzo,ale zje, natomias jak widzi pomidora na kanpce, to aż piszczy. a ogórek? ostatnio dostał obranego ogórka do ręki i zajadał się ze smakiem
Ogólnie z nowościami raczej nie ma u nas problemu. Tomek je wszsytko, to co my :-)
jeśli widzi, że my lubimy, to on też
Ogólnie z nowościami raczej nie ma u nas problemu. Tomek je wszsytko, to co my :-)
jeśli widzi, że my lubimy, to on też
strega
Fanka BB :)
no zlote dziecko....Mateusz niestety nieufny i wypluwa
reklama
aguska24mir
mama Pawełka :)
u nas tez kruluje ogórek kiszony plus maliny