reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

reklama
Afi a na czym ten rosolek gotowalas? Na chudym miesku czy kawalek np skórki tez tam bylo? Bo rosolek chodzi za mna od momentu jak mala dorwala sie do rosolu dla nas i baaardzo jej smakowal.
Makaron kupczy czy sama robilas?

na chudym kawałku wołowiny i warzywach. dodałam troszkę soli, bo nie chciałam kostki rosołowej. a makaron kupny :)

huraaaa:)
mamy jakiś postęp. Otóż od tygodnia podawałam Młodemu kleik ryżowy rozrobiony na wodzie z połową małego słoiczka owocowego
(100 ml wody+3 łyżki kleiku) na początku jadł bez przekonania, aż w końcu zasmakował. Od dawna jadał słoiczkowy kleik z owocami, ale tam zapewne są inne proporcje, mnie chodziło głównie o poznanie smaku i konsystencji kleiku. Dzisiaj znalazłam próbkę bebika 2, więc zrobiłam eksperyment, rozrobiłam 90 ml bebika z kleikiem i owocami... i zjadł!!!!!!!!!! Wszystko!!!
Mały kroczek w kierunku mm:)

estragon to to już sukcer :-)
ja też miałam próbkę bebiko, chciałam dać młodemu, patrzę, a termin ważności do października 2010 :-p

u nas na noc młody wypijał 150 ml mleka, spróbowałam dziś więcej dać 190, ale i tak wypił równo 150 ml :-)

reklama
Estragon gratulacje :)

Aga nasza Majka też wypija max. 150ml i ani mililitra więcej ;P Aga a Ty jeszcze karmisz piersią? Wybacz jeśli już pisałaś ale widocznie przeoczyłam:zawstydzona/y:

Do góry