reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

wampi, ale fochy strzelasz :-p forum jest po to, aby "dyskutować" i wyrażać zwoje zdanie...

całe żółtko od 10 miesiąca co drugi dzień.
niech mnie ktoś poprawi, jeśli się mylę, ale ja żyję myśla, że od 10go ;-)
teraz podaję cał czas pół żółtka co drugi dzień.

reklama
no my mielismy wprowadzac teraz gotowane zoltko do obiadku...ale astanawiam sie kiedy to bede robic...bo od dzis Mateusz jada w zlobku... wiec chyba zaczne w weekend wprowadzac jakies nowosci...mam ich troche i mama jechac co tydzien nowa rzecz: - - pomidor..najpierw gotowany i przecedzony ( co z niego zostanie heheh) a w drugiej faziepozniej rozmiksowany)
- szynka gotowana ..najpier ze sloiczka a pozniej swieza... no wiec sloiczek juz zaliczylismy wiec moge rozmiksowywac swieza
- wywar warzywny z bialego i czerwonego meisa sukcesywnie
- zoltko jajka ( gotowane)
- ryby...najpierw ze sliczka a pozniej swieze...moze jednak omine opcje ze sloiczka bo smierdza jak....
- warzywa straczkowe ...soczewice, fasolk , groszel i to dodawane do przygotowania wywaru albo do przecieranyc warzyw...

Troche tego jest a ja mam do duspozycje tylko kolacje ...7 w tygodniu i 2 weekendowe obiady hmmmm
chyba ze dojda obaidy bo Mateusz zlpie cos i bedziemy w domu

reklama
Do góry