reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

a Stach przytył 300 w 2 miesiace i lekarka stwierdzila, ze to OK bo jest teraz w 50 centylu. I nawet o*******iła mnie, że tak czesto w nocy karmie...

to niech mądra pan doktor powie jeszcze co zrobic z wyjacym dzieckiem w nocy ktore tylko przy piersi sie uspokaja.

certyfikat pewnie :-) kurcze to fajny prezent :-) My dostaliśmy kogutka ale jeszcze się waham czy go dawać. Niby na pszenicy i zieleninie ale po podwórku też biegał. Z drugiej strony taki słoikowy to niby skąd jest, pewnie z fermy...

zawsze myslalam ze taki biegajacy po podworku najlepszy ;)

u nas biszkopty sa blllllllllllleeeeeeeeeeeee. Za to chrupki pochlaniamy w tempie jednostanie przyspieszonym ;)
podobnie uwielbia mala memłać skorke od chleba - specjalnie kupuje chleb niekrojony zeby moc ukroic grubsza pietke to wtedy moze dlugo gryzc i nic nie odryzie ;)

reklama
niestety brakuje mi cierpliwosci i wkurza mnie ciagle wyrzucanie napoczetych sloiczkow i wylewanie mleka... niewykluczone ze lena jest po prostu na cos chora...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Natalia a może spróbuj jej sama coś ugotować? Jeśli ja, zupełne antytalencie kulinarne dałam radę to i Ty dasz, a zapewniam Cię, że Lence posmakuje to 100 razy bardziej niż słoiczek :p

Do góry