reklama
Krewetka chyba za bardzo wzięłam sobie słowa lekarki w szpitalu i dawałam mu nie więcej niż 60ml i nie częście niz co 3 h... teraz obieram inna metode i mniej płacze więc pewnie nie dojadał... karmię niestety z butelki w większosci moim ale czasami musze dac sztuczne bo nie mam kiedy sciągnąc pokarmu, którego zreszta nie mam za dużo bo co około 4 godziny sciągam po 100ml z obydwu piersi
Shyangel ja tak samo miałam z moją córcią... karmiłam piersią a ona po karmieniu bardzo duzo płakała... tez prawie 3-4 godziny i denerwowała się przy cycku, teraz patrząc na to mysle że zanim nauczyła sie ssac pokarm, który po początkowej fazie juz nie wypływa tak mocno i musi włozyć w to więcej pracy... nauczyła się po około miesiącu ale ten czas to była męczarnia
Shyangel ja tak samo miałam z moją córcią... karmiłam piersią a ona po karmieniu bardzo duzo płakała... tez prawie 3-4 godziny i denerwowała się przy cycku, teraz patrząc na to mysle że zanim nauczyła sie ssac pokarm, który po początkowej fazie juz nie wypływa tak mocno i musi włozyć w to więcej pracy... nauczyła się po około miesiącu ale ten czas to była męczarnia
Mój lewy cyc nabiera mocy ((( nie wiem czy jest tak duży czy biustonosz lipa, że stanik do karmienia poszedł mi w szwach i ma dziury... I to nie byle jaka chińszczyzna tylko miał być porządny polski stanik. Nie wiem czy to kwestia danej sztuki ale gwoli ostrzeżenia podaję model:
BIUSTONOSZ *EKO* do karmienia 75 D czarny/biały (1027716985) - Aukcje internetowe Allegro
BIUSTONOSZ *EKO* do karmienia 75 D czarny/biały (1027716985) - Aukcje internetowe Allegro
Chrupcia dobrze że to piszesz bo ja się tez nad kupnem tego stanika zastanawiałam,ale się narazie wstrzymałam bo nie byłam pewna co do rozmiaru.Wkoncu kupiłam w triumphie,bo wcześniej tez miałam i byłam zadowolona,tylko że z wyglądu nie jest najpiękniejszy.
Alutka to widzę ze nie jestem sama , bo wszystkie mamusie tu karmią cycem a ja nie u mnie nic nie działa, ani herbatki, ani duza ilość planów, ja po 4h ściągam 20-30ml czyli tyle co nicdziennie jakies 150ml i z dnia na dzien coraz mniej, a teraz bedzie coraz trudniej bo mała coraz więcej marudzi wiec czasu brak....
reklama
u mnie mała jest zainteresowana cycem ale się nie nauczyła z tego korzystać, wczoraj przystawiłam z ciekawości czy wie o co chodzi i pierś łapie tylko nie wie co dalej z nią zrobić eh.... powiem Ci ze to odciaganie jest dość męczące zeby utrafic akurat wtedy gdy mała spi, gdyby to byly jeszcze jakies duze ilosc a tak to nie wiem ile to jeszcze potrwa. jakim mlekiem karmisz?