N
nataliak
Gość
bedzie dobrze, obys tylko Ty nie wymiekla w nocy ;P
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja malemu dzisiaj zrobilam zupke i wyszla....yy dosc wodnista ale on z usmiechem na twarzy zjadl wszystkoja bym sie tego nie tknela
i zaczol mi gadac przy jedzeniu wiec dzisiaj mial jedzenie na powiekachi we wlosach![]()
No to ja teraz sie poskarżę,mała niechce jeść mi z butelki.Juz nie mam pomysłu.Ja nie chce rok czasu karmić.Ale soczki pije z butelki a mleka nie che.Nawet mojego sciagnietego.Normalnie nie mam pomysła.
A dziewczyny które pisały ze tez z butli nie ciągły jak u was idą postępy?
wow super, a jak nocka??a jednak stało się :-) my juz chyba niecyckowe
dziś cały dzień na butli. Jagoda pogodna jak zwykle i pięknie zasnęła po mm z dodatkiem kaszki ryżowej, co by dłużej pospałazobaczymy jak będzie. trzymajcie kciuki :-)
to normalka u nasA ja malemu dzisiaj zrobilam zupke i wyszla....yy dosc wodnista ale on z usmiechem na twarzy zjadl wszystkoja bym sie tego nie tknela
i zaczol mi gadac przy jedzeniu wiec dzisiaj mial jedzenie na powiekachi we wlosach![]()