reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

reklama
pije tak:
- herbatke z HIPP nantal
-w nocy szklaneczke Karmi:-)
-granulki homeopatyczne ricinus communis 5 CH
-i mam zamiar isc po nasiona kozieradki ktopre ponoc sa super na pokarm

acha i mam jeszcze herbatke z Herbapola ale nie wiem czy ja tez pic w sumie tej z HIPP-a wypijam 3 szklanki dziennie i jeszcze ta z Herbapola pic?ona jest w saszczetce a ta z HIPP-a to w granulkach,noi ta w granulkach to pije z zimna woda,moze lepiej z ciepla pic,ale wydaje mi sie ze chyba nie ma to znaczenia:-)

noi tak jak lenkaa sciagam pokarm co 1,5 godzinki
mam taki sprzet:-)
f70d_2.JPG

Ostatnia edycja:
Nie wiem co się stało, ale u mnie wątek główny jest zamknięty, więc Komi odpowiadam Ci tu:

Nikita-jednak serce i rozum podpowiada aby powlaczyc o te karmienie cycem wiec dzialam,czy mi sie uda okaze sie jednak wiem ze prubuje:tak:
Próbuj próbuj, nawet jeśli się nie uda to sumienie będziesz mieć czyste. Dziewczyny doradzały Ci mm, ale jestem pewna że w tej decyzji też będą Cię wspierać:tak:
Podziwiam że zdecydowałaś się na cyca, to niełatwe jest przy tak małym starszym dziecku. Jedynie co mogę Ci ewentualnie jeszcze doradzić to żebyś nie przejmowała się za bardzo domem. Czas spędzony z dziećmi jest ważniejszy niż jeden kłębek kurzu mniej czy więcej, ale na pewno o tym doskonale wiesz!
Jeszcze chciałam o coś zapytać: jak Ty nosisz po schodach ciężki wózek? Bo ja nie daję rady, muszę prosić o pomoc, może są na to jakieś patenty? Jakoś specjalnie się ustawić? Dodam że szerokość klatki u mnie to półtora metra

Nikita-jak ja znosze? he he wiesz jakos znosze i to 3 pietra,kurde i na dodatek potem wnosze go z zakupami,juz tyle chyba mam sily w sobie ze naprawde jakos mi to problmu nie sprawia,mam jeszcze wozek blizniaczy o ten to wniesc to byloby wyzwanie he he,ale ten stoi w piewnicy nie ma mowy o wnoszeniu go na 3 pietro

nataliak-a wlasnie czytalam na necie ze kazdy ta HIPP-a pije ,coz a moge ja pic i te zaprzane tez? bo dostalam ok kolezanki az 4 takie pudeleczka

teraz jak masz duzy problem z laktacja to lepiej pic te zaparzane bo to sa jednak prawdziwe ziola a potem jak bedzie lepiej to popijac te granulki. a duzo osob pije granulki z hippa bo to jest herbatka ktora mozna kupic wszedzie. jak chcialam kupic babydream to bylam w kilku rossmannach i nigdzie nie bylo, teraz juz jest bo zmieniali logo i stad chwilowy brak. a zaparzana hippa znalazlam dopiero w jednym z duzych kerfurow a tez wiele sklepow zwiedzilam zanim sie udalo.

reklama
Do góry