reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

Ja mineralna tez przegotowuje, a podaje w temperaturze pokojowej. Czasem tez podaje wode z cukrem, tylko ten cukier tez przegotowuje. No wlasnie ciekawe jak jest z ta glukoza my zawsze dawalismy z cukrem, jedni pisza ze glukoza lepsza inni, ze cukier.

reklama
Awru zwykly lateksowy okragly.ten silikonowy chyba za twardy bo mala nam cyrki odstawiala,dusila sie i plula na kilometr.
essentials Cherry Soothers | Tommee Tippee

ja nie dopajam,mojej cycus jak narazie wystarcza:-)
ale tutaj tez kranowe podaja,zreszta tutaj sie ja normalnie bez gotowania z kranu pije,w restauracjach tez w dzbanku kranowa:tak:

To u was z ta kranowa tak samo jak u nas. Ale takim maluchom, to kaza przegotowywac, tak jak pisalam powyzej. No i najbardziej polecaja ta Evian. W restauracjach to u nas kranowke automatycznie w dzbankach podaja, jak zamawia sie tylko jedzenie i nic do tego jedzenia nie zamawia sie do picia. A jak zamawiasz wode, to wtedy daja ci juz mineralna w butelce marki jakiej sobie tam zyczysz i wtedy za wode placisz. Jak zamawiasz cos innego do picia, a chcesz do tego jeszcze dzbanek kranowki to ci tez przyniosa. Podobnie jest z chlebem w koszyczkach jest darmowy i mozna prosic o dokladke.

Może tym razem się uda :) Mała właśnie wypiła 110ml mleczka,bebilonu pepti zmieszanego z HA.Mam nadzieję,że sie jej nie odwidzi.

ja mam obsesję na punkcie wody- nie wiem skąd:-D:baffled:
do gotowania herbaty/kawy przepuszczam mineralkę przez britę (nie znoszę kamienia), a surową piję żywca albo mama i ja. Młodemu w życiu nie podałabym kranówy:no:, chocby nawet 20 minut gotowana była...

my nie dopajamy niczym, tylko cyc i cyc:-p

Estragon to ty tak jak ja,cycowystarczalna:-)
jak dlugo masz zamiar samym cycem karmic?ja bym chciala conajmniej 6 miesiecy tylko cyc.zobaczymy czy sie uda:happy2:

Agate tutaj tez dostajesz w knajpie dzbanek z woda na starcie no i w zaleznosci jakie menu serwuja to albo chleb z oliwami do maczania,albo prazynki i jakies dipy do tego.

moj maz mi wlasnie zapowiedzial na ten weekend romantyczny wieczor:-)
powiedzial,ze restauracja przyjdzie do nas:-)
musze pomyslec zeby po kolacji tez bylo milo;-)

Wonka to fajnie! Restauracja przyjdzie do domu i to w srodku tygodnia. Super. Zycze udanego wieczoru. U mnie nuda, nic sie dzis nie zapowiada, kolacje musze zrobic sama, a maz nawet jeszcze z pracy nie wrocil.

reklama
Wonka. No , ale ja jestem slepa wyraznie piszesz, ze w ten weekend, a ja mysle, ze to juz dzis. My na ten weekend nic nie planujemy. W sobote przyjada pierwsi lokatorzy. A z ta woda to u nas roznie bywa zalezy od restauracji, czasami tez od razu na starcie, a czasami dopiero jak zamawiasz samo jedzenie bez picia.

Ostatnia edycja:
Do góry