reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
tak, od początku był taki plan, jak przy Natalce.
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Asia - nie dałam jej wyboru, postraszyła mnie zblżającymi się zwolnieniami ale kij jej w oko, co będzie to będzie..
Lewek - po prostu podałam a ona wypiła
bejbi
Fanka BB :)
od porodu jeszcze ani razu nie ściągałam pokarmu, a mam go sporo, aż się zalewam
myślałam jednak o oddawaniu mleka do banku mleka, bo dziś słyszałam w radio, że powstał pierwszy w polsce bank mleka w zachodnio-pomorskim, musiałabym tylko znowu wrócić na dietę
a dziś nawet kawkę sobie strzeliłam prawdziwą z mlekiem, poszła spać normalnie o 20.oo i śpi, więc razn na kiedyś można wypić
myślałam jednak o oddawaniu mleka do banku mleka, bo dziś słyszałam w radio, że powstał pierwszy w polsce bank mleka w zachodnio-pomorskim, musiałabym tylko znowu wrócić na dietę
a dziś nawet kawkę sobie strzeliłam prawdziwą z mlekiem, poszła spać normalnie o 20.oo i śpi, więc razn na kiedyś można wypić
Olga RaQ
ja też, pierwszą piłam w pierwszy poranek po powrocie ze szpitala a w szpitalu jak o 6 rano załoga szpitala piła i czułam zapach to mnie skręcało
bejbi
to się tak stresowałam tą kawką, ale mi ulzyła, bo nażarłam się słodyczy, ja Cię kręcę nie wiedziałam, że mogę, to super:-)
reklama
hehe Katjusza chodziło mi bardziej o technikę , czy eliminowałas powoli ? Czy dolewałas stopniowo mm. No bo coś z tą laktacją trzeba zrobic a i dziecko tęskni za cysiem Moze masz jakies sprawdzone sposoby ? Planuje przejsc calkowicie na mm do konca lutego i nie wiem kompletnie jak sie za to zabrac :/
Podziel się: