reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie piersią i mlekiem modyfikowanym

reklama
Asia - nie dałam jej wyboru, postraszyła mnie zblżającymi się zwolnieniami ale kij jej w oko, co będzie to będzie..

Lewek - po prostu podałam a ona wypiła ;)

od porodu jeszcze ani razu nie ściągałam pokarmu, a mam go sporo, aż się zalewam
myślałam jednak o oddawaniu mleka do banku mleka, bo dziś słyszałam w radio, że powstał pierwszy w polsce bank mleka w zachodnio-pomorskim, musiałabym tylko znowu wrócić na dietę
a dziś nawet kawkę sobie strzeliłam prawdziwą z mlekiem, poszła spać normalnie o 20.oo i śpi, więc razn na kiedyś można wypić

ja piję kawę od zawsze:-) piłam w ciązy i pije teraz, 4 kawy zbożowe, 1 kawe rozpuszczalną i 1 kawe z ekspresu.
wczoraj opusciłam 2 posiłki cycowe:-) Mały ładnie wcina jedzonko:-)

reklama
Lewek - po prostu podałam a ona wypiła ;)

hehe Katjusza chodziło mi bardziej o technikę , czy eliminowałas powoli ? Czy dolewałas stopniowo mm. No bo coś z tą laktacją trzeba zrobic a i dziecko tęskni za cysiem :) Moze masz jakies sprawdzone sposoby ? Planuje przejsc calkowicie na mm do konca lutego i nie wiem kompletnie jak sie za to zabrac :/

Do góry