reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Sempe butelka lovi ma taki "cienki" miękki smoczek i leci z niego jak z kranu może to ta ;-)
Ja Laurce podawałam dicoflor rozpuszczony w takim kubeczku:
Kubeczek do karmienia niemowląt 0% BPA MEDELA (2755874169) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nieźle jej szło, mlaskała językiem jak mały kotek, ale podanie w tym większej ilości płynu to chyba dożywocie
Kubeczek do karmienia niemowląt 0% BPA MEDELA (2755874169) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nieźle jej szło, mlaskała językiem jak mały kotek, ale podanie w tym większej ilości płynu to chyba dożywocie
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
a u nas chyba kryzys laktacyjny, Wiki wstawał dziś w nocy 4 razy i za każdym razem rzucał się na cycka jak tygrys na gazelę! Teraz też wisi, jestem wykończona a cycki mam jak naleśniki! i to bez farszu!!
Katjusza, u nas tak od tygodnia...:/ Od 7 do 12 Aniela je z 4 razy. Potem ma ciut dłuższą przerwę, a wieczorem znów zagęszczenie.
Spała już ładnie od 19 do 7 z jedną pobudką, a teraz budzi się ok. 21 i jeszcze dwa razy w nocy. Makabra...:/
Spała już ładnie od 19 do 7 z jedną pobudką, a teraz budzi się ok. 21 i jeszcze dwa razy w nocy. Makabra...:/
Agnes92
Fanka BB :)
Uuu Katjusza współczuję i rozumiem Cię ,bo ja też wykończona ,ale nie ze względu na laktacje,ale przez to ,że Mały mój od kilku dni bardzo marudny jest i cały czas na rękach chce być noszony(nie wiem czy to kryzyz 12tygodnia czy rozpieszczenie przez babcie), no a mó ,,Maluszek ''waży już7,5 kg tak więc ręce mi wysiadają
A co do laktacji to u mnie lepiej , synek dostaje butlę tylko 1-2razy na dobę,tak to cyc wystarcza i biust się przez to poprawił tylko boję się nawałów jak będę mieć zjazd na uczelni, jak mi cyce wytrzymaja cały dzień
A co do laktacji to u mnie lepiej , synek dostaje butlę tylko 1-2razy na dobę,tak to cyc wystarcza i biust się przez to poprawił tylko boję się nawałów jak będę mieć zjazd na uczelni, jak mi cyce wytrzymaja cały dzień
Wiecie jaką ja masakrę dziecku zafundowałam. Mam 4 butelki ze smoczkiem medeli i jednego zwykłego Aventa na herbatke i wode. Ale koleżanka mnie namówiła, bo u nas to jedzenie długo strasznie trwa, bo z medeli niestety musi się namęczyć, żebym mu dała ze zwykłej butelki. I głupia posłuchałam. Wciągnął ze smakiem expresem. Ale 5 min po tym, zaczął strasznie płakać, dopiero jak dałam mu sabsimplex i wypierdział się i wybekał, to mu przeszło. I teraz tak sobie myśle, ze może nas te wszystkie brzuszkowe atrakcje ominęły dzięki medeli, bo powoli pił i jak się zassał to powietrza sie nie nałykał...
K8 całkiem możliwe, moja na cycku wolno je i też nie mam ekscesów, a na tych smoczkach szybszych trzeba częściej w trakcie jedzenia odbijać, po 20-30ml
Katjuszka a dużo pijesz? u mnie było chyba tak w piątek, że Młoda w nocy co chwilę, lewy cycek prawie nie działający, włączyłam do mojej dniówki trzeci karmi, więcej wody, herbaty, soku i się wyrównało, no ale na każde karmienie musi dostać 2 cycki
Katjuszka a dużo pijesz? u mnie było chyba tak w piątek, że Młoda w nocy co chwilę, lewy cycek prawie nie działający, włączyłam do mojej dniówki trzeci karmi, więcej wody, herbaty, soku i się wyrównało, no ale na każde karmienie musi dostać 2 cycki
reklama
katjusza, ewa współczuję, mam nadzieję, że kryzysy miną i wróci rzeka mleka Zazdroszczę silnej woli
k8libby możliwe...Z tym, że tak jak pisze irisson to raczej nie kwestia Medeli a odpowiednio dobranego smoka. Mania musi mieć "wolniejsze" smoki. Po szybkich hece były zawsze, jak nie to to tamto. Jak nie chlustanie, to bąble w brzusiu, bekanie, popiardywanie, prężenie się...Je od prawie 2 mies z Aventu 1m+ i jest oki. Po Medeli chlustała dalej niż widziała tak potrafiła zasysać zamaszycie
k8libby możliwe...Z tym, że tak jak pisze irisson to raczej nie kwestia Medeli a odpowiednio dobranego smoka. Mania musi mieć "wolniejsze" smoki. Po szybkich hece były zawsze, jak nie to to tamto. Jak nie chlustanie, to bąble w brzusiu, bekanie, popiardywanie, prężenie się...Je od prawie 2 mies z Aventu 1m+ i jest oki. Po Medeli chlustała dalej niż widziała tak potrafiła zasysać zamaszycie
Podziel się: