reklama
Dziewczyny mam ten sam problem,ani smok ani butelka nie wchodzą w gre . Już mam 3 butelki,4 smoczki i nic
Myślę nad tym kubkiem,o którym pisała Ewa.Ale od którego on jest miesiąca? To chyba nie jest najwygodniejsza forma jedzenia,karmienia...?
Myślę nad tym kubkiem,o którym pisała Ewa.Ale od którego on jest miesiąca? To chyba nie jest najwygodniejsza forma jedzenia,karmienia...?
kakakarolina
Fanka BB :)
mam pomysła ) ale tylko dla odważnych a gdybyście smoczek butelki glukozą traktowały i tak spróbowały. Powinny zassać ;-) ja Maksowi tak robiłam ze zwykłym smokiem jak mega ryczał. wiem wiem niewychowawcze ale nic złego się nie stało
Asia ten kubek o którym pisała Ewa jest genialny. Ja też go używałam tylko do niego dziecko choć trochę powinno siedzieć powiedzmy półsiedzieć w jakimś leżaczku ale możesz kupić i tak Ci się przyda.
Asia ten kubek o którym pisała Ewa jest genialny. Ja też go używałam tylko do niego dziecko choć trochę powinno siedzieć powiedzmy półsiedzieć w jakimś leżaczku ale możesz kupić i tak Ci się przyda.
kakakarolina
Fanka BB :)
irisson twarda sztuka w sumie tylko cieszyć inteligentna bestia
reklama
ostatnio tez próbowałam smoczek maczac w moim mleku:-) i w glukozie tez, Brunon po prostu te smoczki gryzie czy to guma czy silikon, mam wrazenie ze mu za twarde, ostatnio miałam tak ze było mi zimno a akurat karmienie wypadło z prawego cyca i wiecie co, brodawka była twarda sztywna jak z podniecenia i ta mała cholera nie chciała z niego pić!!! darł się jakby go ze skóry obdzierali dałam mu lewego cyca na wpół pełnego...
mama mi dzis poradziła by kupić gumowy smoczek taki co nakładało się na butelke mówię jej ze chyba juz takich nie robią a ona swoje ze muszą bo przecież małe cielaki tak karmią!!!!!!!!!!!!
no nic zaopatrze się w smoczek dla mojego cielaka:-)
mama mi dzis poradziła by kupić gumowy smoczek taki co nakładało się na butelke mówię jej ze chyba juz takich nie robią a ona swoje ze muszą bo przecież małe cielaki tak karmią!!!!!!!!!!!!
no nic zaopatrze się w smoczek dla mojego cielaka:-)
Podziel się: