reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Karmienie piersią i mlekiem modyfikowanym

Franek nie pił z butelki. Do 9 mies. pierś, a potem kubek. W nocy też. Siedział mi na kolanach, pił, odkładałam go i zasypiał. Bez problemów.

reklama
Dziewczyny mam ten sam problem,ani smok ani butelka nie wchodzą w gre :(. Już mam 3 butelki,4 smoczki i nic :(
Myślę nad tym kubkiem,o którym pisała Ewa.Ale od którego on jest miesiąca? To chyba nie jest najwygodniejsza forma jedzenia,karmienia...?

mam pomysła :)) ale tylko dla odważnych :) a gdybyście smoczek butelki glukozą traktowały i tak spróbowały. Powinny zassać ;-) ja Maksowi tak robiłam ze zwykłym smokiem jak mega ryczał. wiem wiem niewychowawcze ale nic złego się nie stało :sorry2:

Asia ten kubek o którym pisała Ewa jest genialny. Ja też go używałam tylko do niego dziecko choć trochę powinno siedzieć powiedzmy półsiedzieć w jakimś leżaczku ale możesz kupić i tak Ci się przyda.

taaaaaa a jakbyś widziała te radość na cyca, mąż się tak nie cieszy :sorry2: ok dałam jej na 3 łyki, bo była najedzona a ja pusto w cyckach, ale wypiła, nie wypluła, szukam kubeczka, jakieś pomysły?

reklama
ostatnio tez próbowałam smoczek maczac w moim mleku:-) i w glukozie tez, Brunon po prostu te smoczki gryzie czy to guma czy silikon, mam wrazenie ze mu za twarde, ostatnio miałam tak ze było mi zimno a akurat karmienie wypadło z prawego cyca i wiecie co, brodawka była twarda sztywna jak z podniecenia:-D i ta mała cholera nie chciała z niego pić!!! darł się jakby go ze skóry obdzierali dałam mu lewego cyca na wpół pełnego:szok:...

mama mi dzis poradziła by kupić gumowy smoczek taki co nakładało się na butelke:baffled: mówię jej ze chyba juz takich nie robią a ona swoje ze muszą bo przecież małe cielaki tak karmią!!!!!!!!!!!!:-D:-D

no nic zaopatrze się w smoczek dla mojego cielaka:-)

Do góry