reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Karmienie piersią i mlekiem modyfikowanym

Aia, u mnie mleko jest :) Tylko Młoda jakoś więcej potrzebuje jedzenia. Ale na szczęście go nie brakuje. Anieli idolem jest ludzik z Michelin - od pasa w dół już się niego upodobniła, jeszcze ręce ;P

reklama
aia k8 ja też jestem zwolenniczką wolnych smoków. Ta jedynka z aventu posłuży nam poł roku a potem dwójka już do końca. Trójki ani krzyżykowego nawet nie kupię. Dopiero teraz ola dobrze je z jedynki więc co tu mowic o zmianie po drugim miesiącu na dwójkę:eek:

Ostatnia edycja:
Katjuszka a dużo pijesz? u mnie było chyba tak w piątek, że Młoda w nocy co chwilę, lewy cycek prawie nie działający, włączyłam do mojej dniówki trzeci karmi, więcej wody, herbaty, soku i się wyrównało, no ale na każde karmienie musi dostać 2 cycki :sorry:

dzięki, grzmotnęłam wczoraj po południu dwa karmi, Wiki spał całą noc a ja o 2.30 musiałam sciągnąć 150-tkę bo mi bimbały rozsadzały klatkę piersiową! ;-)

ja w czasie karmienia na początku mam taki skurcz jakby że bardzo mocno leci mleko, widzę po odciąganiu - w kilkanaście sekund z 50ml... jak Hania pije to widać że tak samo leci a ona to bez problemu połyka. już dawno mamy smoczek 3 (avent), przez jedynkę to by ze 20min jadła... a ona mi się od początku z cycka najadała w 4-5 min
Natalia po 6 miesiącu piła mm z trójprzepływowego z szczeliną, no tyle że miała mleko hipp ze skrobią

reklama
Do góry