reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią i mlekiem modyfikowanym

Aia, u mnie mleko jest :) Tylko Młoda jakoś więcej potrzebuje jedzenia. Ale na szczęście go nie brakuje. Anieli idolem jest ludzik z Michelin - od pasa w dół już się niego upodobniła, jeszcze ręce ;P

reklama
aia k8 ja też jestem zwolenniczką wolnych smoków. Ta jedynka z aventu posłuży nam poł roku a potem dwójka już do końca. Trójki ani krzyżykowego nawet nie kupię. Dopiero teraz ola dobrze je z jedynki więc co tu mowic o zmianie po drugim miesiącu na dwójkę:eek:

Ostatnia edycja:
Katjuszka a dużo pijesz? u mnie było chyba tak w piątek, że Młoda w nocy co chwilę, lewy cycek prawie nie działający, włączyłam do mojej dniówki trzeci karmi, więcej wody, herbaty, soku i się wyrównało, no ale na każde karmienie musi dostać 2 cycki :sorry:

dzięki, grzmotnęłam wczoraj po południu dwa karmi, Wiki spał całą noc a ja o 2.30 musiałam sciągnąć 150-tkę bo mi bimbały rozsadzały klatkę piersiową! ;-)

ja w czasie karmienia na początku mam taki skurcz jakby że bardzo mocno leci mleko, widzę po odciąganiu - w kilkanaście sekund z 50ml... jak Hania pije to widać że tak samo leci a ona to bez problemu połyka. już dawno mamy smoczek 3 (avent), przez jedynkę to by ze 20min jadła... a ona mi się od początku z cycka najadała w 4-5 min
Natalia po 6 miesiącu piła mm z trójprzepływowego z szczeliną, no tyle że miała mleko hipp ze skrobią

reklama
Do góry