reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
aia k8 ja też jestem zwolenniczką wolnych smoków. Ta jedynka z aventu posłuży nam poł roku a potem dwójka już do końca. Trójki ani krzyżykowego nawet nie kupię. Dopiero teraz ola dobrze je z jedynki więc co tu mowic o zmianie po drugim miesiącu na dwójkę
Ostatnia edycja:
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Katjuszka a dużo pijesz? u mnie było chyba tak w piątek, że Młoda w nocy co chwilę, lewy cycek prawie nie działający, włączyłam do mojej dniówki trzeci karmi, więcej wody, herbaty, soku i się wyrównało, no ale na każde karmienie musi dostać 2 cycki
dzięki, grzmotnęłam wczoraj po południu dwa karmi, Wiki spał całą noc a ja o 2.30 musiałam sciągnąć 150-tkę bo mi bimbały rozsadzały klatkę piersiową! ;-)
Olga RaQ
ja w czasie karmienia na początku mam taki skurcz jakby że bardzo mocno leci mleko, widzę po odciąganiu - w kilkanaście sekund z 50ml... jak Hania pije to widać że tak samo leci a ona to bez problemu połyka. już dawno mamy smoczek 3 (avent), przez jedynkę to by ze 20min jadła... a ona mi się od początku z cycka najadała w 4-5 min
Natalia po 6 miesiącu piła mm z trójprzepływowego z szczeliną, no tyle że miała mleko hipp ze skrobią
Natalia po 6 miesiącu piła mm z trójprzepływowego z szczeliną, no tyle że miała mleko hipp ze skrobią
malinka1980
Dziewczyny, ratunku, co można brać na katar przy karmieniu piersią?
malinka1980
malinka, na zatkany nos, ból gardła i miliard innych dolegliwości, 8 kropli amolu na łyżeczkę cukru i do paszczy
no dobrze, tylko że amol jest na bazie alkoholu
reklama
Podziel się: