kakakarolina
Fanka BB :)
weronkazz dać raz a dobrze. Mnie to się wydaję, że po jedzeniu nie może być ryku że głodna ewentualnie po jakimś czasie godzinie, dwóch. Jak Ty zjesz nawet malutko to głód zaspokoisz najwyżej na krócej. Może inny powód płaczu jest? Jak tego mm wypija 30 to ja bym obstawiała już kłopoty z wyciszeniem spowodowane przemęczeniem a nie głód i ta flacha wycisza właśnie. Jedzenie na raty nie jest zdrowe bo dzieć praktycznie non stop je a przerwy na trawienie w spokoju są wskazane.
Dojadanie po odbekaniu to inna sprawa to jest ok bo po takim beknięciu robi sie miejsce w brzuszku i można jeszcze coś docisnąć (ja dociskam mam to we krwi bo moje dzieci chude )
a co zrobić ja bym usiłowała uśpić szybciej niż po godzinie i nie dawała tych 30. Cycek i dokładka po beku i finito
Dojadanie po odbekaniu to inna sprawa to jest ok bo po takim beknięciu robi sie miejsce w brzuszku i można jeszcze coś docisnąć (ja dociskam mam to we krwi bo moje dzieci chude )
a co zrobić ja bym usiłowała uśpić szybciej niż po godzinie i nie dawała tych 30. Cycek i dokładka po beku i finito