Olga RaQ
Fanka BB :)
niee, nie mam pełnej piersi, moje piersi w ogóle rzadko są pełne bo Hania często podjada... teraz dałam ją na balkon więc trochę pośpi, cyce flakowate, idę przygotować sprzęt i przed 14 może uda mi się coś ściągnąć, choć nie będzie to łatwe - teraz idę gotować zupę a na 14 idę do lekarza z nimi, i przed 14 będę musiała nakarmić i przebrać obie dziewczynki, naszykować siebie i zejść na dół pod blok gdzie prosto po pracy podjedzie mąż i nas weźmie. więc będę się musiała zacząć zbierać do wyjścia koło 13, a biorąc pod uwagę że jest już 12 to mogę nie mieć czasu ściągać mleka. ewentualnie odciągnę po powrocie od lekarza, przed wyjściem dam jej tylko z jednego cyca a drugi zostawię i po powrocie spróbuję.
chcę wyjść bez niej o 18 - może do tego czasu coś się uda, no i przed 20 będę w domu, może akurat prześpi albo da jej mąż to co mi się jeszcze dziś uda ściągnąć i to wystarczy
ona naprawdę chyba mało je, ciekawe z czego tak rośnie
muszę odciągać regularnie to mi się laktacja poprawi, może na jutro zaplanuję sobie wyjście do sklepów
chcę wyjść bez niej o 18 - może do tego czasu coś się uda, no i przed 20 będę w domu, może akurat prześpi albo da jej mąż to co mi się jeszcze dziś uda ściągnąć i to wystarczy
ona naprawdę chyba mało je, ciekawe z czego tak rośnie
muszę odciągać regularnie to mi się laktacja poprawi, może na jutro zaplanuję sobie wyjście do sklepów