reklama
mala.di
Fanka BB :)
a co do mm - mieszacie zawsze z przegotowana woda? nam polozna srodowiskowa pozwolila z cisowianka mieszac, taka w temperaturze pokojowej, to jeszcze szybciej mozna przygotowac
mi położna mówiła że jesli dawac wode dziecku, czy jesli bym przechodzila na mm to musze używac wody przeznaczonej dla dzidziusiów np "mama i ja" albo "żywiec zdrój"...
to mnie zdziwilas tym ze Tobie pozwoliła dawać Toli mm na cisowiance robione
a mnie ciągle cycki pobolewają...nie caly czas, ale czasem czuje takie igły, czasem jak mnie przeszyje taki ból to aż sie krzyknąć chce... w dzien piersi mam miekkie, bo mała przy cycku wlasciwie non stop ale w nocy jak spi to twardnieją... chyba nie ma tam zadnych gulek, wiec nie wiem....czy to jest ok?? mają prawo pobolewać...?
i ciagle to mleko tak cieknie, wkładki kilka razy dziennie musze zmieniac. bo przeciekają...a podobno laktacja z czasem sie normuje.
LeRemi
Gorgusia super!
Mala.di mi tez wkladki przeciekaja, cycki miekkie ale regularnie przychodzi taki jakby "skurcz", to ciutke boli, ale tylko chwile. Mnie to cieszy bo znaczy ze mleko sie ciagle "produkuje".
Mala.di mi tez wkladki przeciekaja, cycki miekkie ale regularnie przychodzi taki jakby "skurcz", to ciutke boli, ale tylko chwile. Mnie to cieszy bo znaczy ze mleko sie ciagle "produkuje".
Agnes92
Mala.di ja tez mam takie ,,igly'' ,zazwyczaj jak Malego karmie,albo jak go dlugo nie karmie, to jest normalne , bo tak jak pisze LeRemi wtedy produkuje sie mleko, a w nocy Ci twardnieja ,bo prawdopodobnie mniej karmisz wiec trosze sie przepelniaja piersi i to stad. Ja np.jak musze gdzies wyjsc sprawy zalatwic bez Malego , to jak wracam to tez mam takie twarde , przepelnione piersi
Dzag ja tez dokarmiam(nie wiele,ale jednak) Bebilonem i nie narzekamy narazie...Podobno to najczesciej polecane mleko przez pediatrow
Dzag ja tez dokarmiam(nie wiele,ale jednak) Bebilonem i nie narzekamy narazie...Podobno to najczesciej polecane mleko przez pediatrow
kakakarolina
Agnes nie wierz reklamom ;-)
Na mnie nie zadziałały reklamy tylko to, że takie mleko dostawał w szpitalu :-). Więc stwierdziłam, że zmieniać nie będę.
A te igły w piersiach ja też mam od jakiegoś czasu. Zastanawiałam się, czy to ok, czy nie za bardzo... Najgorzej jest jak mnie Bąbel zaczyna po tych piersiach kopać .
A te igły w piersiach ja też mam od jakiegoś czasu. Zastanawiałam się, czy to ok, czy nie za bardzo... Najgorzej jest jak mnie Bąbel zaczyna po tych piersiach kopać .
Agnes92
Kakakarolina nie wierzę reklamom tylko dwie znajome podaja to mleko swoim dzieciom, pediatrzy im polecili.I jak gadalam u siebie w przychodni z lekarka to nie miala nic przeciwko,aby podawac Bebilon,no i nie zauwazylam ,zeby cos nie tak po nim byla Malemu,jak cos bedzie to zmienie...Zreszta ja nie wiele dokarmiam nim Malego, najwiecej 2 razy dziennie, w nocy tylko moje,a czasem i w dzien jakos mojego wystarcza...juz sama nie wiem od czego to zależy...
kruszki
gorgusia brawo!!!! jestem pelna podziwu i w razie w (tfu tfu) zapamietam Twoje rady i jak cos to sie zwroce do Ciebie
moja wypija gdzies kolo 100ml z jednego cyca, je co 3godzinki w dzien, w nocy przerwa dluga bo okolo 6-8h
teraz ma 7tygodni
jak sciagam to troszke musze masowac piersi, mam laktator reczny tommiee tippiee, jestem super zadowolona
woreczki lansinoh, najlepsze
wkladki do stanika tez mam tommiee tippiee
czasem w dzien sciagam pokarm i daje M. zeby pokarmil, mloda sie bardzo na poczatku krzywi bo nie chce z butli ale w koncu wypija
ssie namietnie piastki ma po prostu potrzebe ssania i ja zaspokaja gdy smoka nie ma albo cyca
moja wypija gdzies kolo 100ml z jednego cyca, je co 3godzinki w dzien, w nocy przerwa dluga bo okolo 6-8h
teraz ma 7tygodni
jak sciagam to troszke musze masowac piersi, mam laktator reczny tommiee tippiee, jestem super zadowolona
woreczki lansinoh, najlepsze
wkladki do stanika tez mam tommiee tippiee
czasem w dzien sciagam pokarm i daje M. zeby pokarmil, mloda sie bardzo na poczatku krzywi bo nie chce z butli ale w koncu wypija
ssie namietnie piastki ma po prostu potrzebe ssania i ja zaspokaja gdy smoka nie ma albo cyca
reklama
Podziel się: