Smaruje EMOLIUM i w emolium też kąpię. Dziś byłam u pediatry i na razie sam cycmju a smarujesz czymś skórkę Antosia czy nie? może to miejscowe przesuszenie i samo zejdzie?
reklama
izabela...
Fanka BB :)
a lekarz czemu nie wyraził zgody na słoiczki? czy może wystarczy tylko sam cyc jak na razie?Smaruje EMOLIUM i w emolium też kąpię. Dziś byłam u pediatry i na razie sam cyc
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Po jakim czasie brodawki wracaja do normalnej wielkosci? Czy juz zostana takie wielkie jak orbity
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
No to swietnie... Nie dosc ze brodawki jak orbity to niedlugo jak Alex bedzie tak szalal przy cycu i ciagnal go na kazda strone to bede sobie po sutkach deptacNo juz Olenka raczej duzo sie nie zmniejsza
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
No to swietnie... Nie dosc ze brodawki jak orbity to niedlugo jak Alex bedzie tak szalal przy cycu i ciagnal go na kazda strone to bede sobie po sutkach deptac
No to macie niezle wielkosci dziewczyny....bo ja to mam male i przed ciaza i teraz tez nie za duze...moze dlatego ze i cycie tez mizerne...he,he....olenka ja to mam orbity!!! zmierzyłam sobie centymetrem i mam brodawke 7 cm na 9cm:-):-):-) do tego ciemnobrązowe. Mój małżon mówi ze nigdy nie spotkał kobiety z takimi wielkimi;-)
_karincia_
Fanka BB :)
A co powiecie na takie karmienie Karmiła piersią 8-letnią córkę - Twoje emocje - Dziennik.pl
Dzisiaj będą zaraz o tym mówić w DDTVN :-)
Dzisiaj będą zaraz o tym mówić w DDTVN :-)
reklama
Podziel się: