reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią, dieta mam karmiacych:)

dziewczyny a czy zauważyłyście zmianę jakości mleka jak macie okres?Może mi się zdaje, ale to już któryś raz widze ze Jagoda mi się nie najada, Wczoraj dawałam z dwóch(.)(.) dość słabo jej szło, więc jeszcze wciągnęła 120 ml kleiku.
u mnie tak jest ze podczas @ MArcell zjada 2 (.) a nie jeden, to faktycznie coś w tym jest, organizm nie wyrabia w tych dniach?

A co powiecie na takie karmienie Karmiła piersią 8-letnią córkę - Twoje emocje - Dziennik.pl :szok::szok::szok:

Dzisiaj będą zaraz o tym mówić w DDTVN :-)

dla mnie to jakaś paranoja,
a mam sąsiadkę ktora mi opowiadała że karmiła syna 5 lat, nie wierzyłam jej trochę, ale teraz po obejrzeniu tego już wierzę :szok:

reklama
koncze karmic Alicje piersią idzie mi jak po grudzie!!

ja też już powoli kończę. Z ciężkim sercem ale kończę. Mecze to moje biedne dziecko w nocy cyckami, z których woda chyba leci bo biedna budzi się co półtorej godziny. A jak dostanie wieczorem butle to i 4 prześpi.

A ta kobita co karmi 8-latke piersią to zakrawa na zboczenie. Jakos nie mogę sobie wyobrazić mojej 7 letniej Oli jak mi na piersi wisi. Mam znajoma która córkę do 6 lat karmiła. Brrrr

hmmm...a u mnie jest jakoś inaczej... tzn karmię Zosię 3-4 razy dziennie cycorkiem.. wieczorem przed snem zawsze cycuś.. i jak zje z dwóch (.)(.) to budzi się na cyca koło 2 w nocy a jak z jednego (.) to pośpi nawet do 5...:eek::eek: oczywiście nie zawsze ale zdarza się. nie kumim....:eek: a w dzień po cycku to już po 2h jest głodna....:eek:

U nas dalej cycus najmilejszy:-DNocki przesypia całe wiec rano mlesia duzo:tak::tak:ale je obiadki, deserki i do tego z 5 razy cycus:-DBedziemy sie karmic dalej skoro dalej chce:tak::tak:

My tez sie cyciem karmimy dalej,butla ble:sorry:
Daje codziennie sprobowac,a to mleczka,a to soczku lub cherbatki,ale pomiedli troszke w buzi i tyle,czasem uda sie 20 ml wypic , ale co to jest:eek:

My tez sie cyciem karmimy dalej,butla ble:sorry:
Daje codziennie sprobowac,a to mleczka,a to soczku lub cherbatki,ale pomiedli troszke w buzi i tyle,czasem uda sie 20 ml wypic , ale co to jest:eek:

moja tez na (.)(.) dużo jest,bo nic innego nie chce pić
soczki jej nie pasują,herbatki może łyczek wypije i tyle
wiec podstawowym jedzonkiem u nas jest (.)

My butli wogole nie dajemy. Przez caly dzien je 8 razy piers + obiadek badz deser! Zadnych soczkow, kaszek, kleikow... I wlasnie sie zastanawiam czy nie zaczac podawac jakies kaszki ze wzgledu na zelazo? Jak myslicie??:confused2: A chyba jak piers je to nie musze podawac dodatkowo picia?:confused2: Bo Alex nie przepada za soczkami...

reklama
nie musisz Olenka dopajac tez nie podaje do picia nic oprocz ()()

kaszek tez nie musisz podawac zelazo jest w miesku je juz podajesz jesli nie to masz jeszcze troszke czasu zeby zaczac wprowadzac:tak:

Do góry