Moja też nie chce pić z butli. Próbowałam soczki, herbatki, nawet samą wodę i przyznam, że woda jej najbardziej odpowiada. Tylko, że wypija ok 10-20ml na dzień. Nawet mojego mleka (.) nie chce pić z butli :-( Daję jej w niekapku, żeby nie przyzwyczaić jej do butli. A najgorsze, że już wprowadziłam zupki i obiadki i zaczęły się problemy z kupkami, bo jej ciężko idą :-( Gdyby piła szło by jej łatwiej.
reklama
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
To dobrze ze nie musze podawac bo niechcem go uczyc do butelki a z niekapka nie jest gotowy pic. Mieska jeszcze nie podaje Bo duze zapasy sloiczkow mialam w domu i jeszcze nie zdazylam kupic ale jutro jedziemy na zakupy wiec napewno zasmakuje miesiwa:-)
Mewa29
mama Adama
ktora mama ma uzebione dziecko i karmi piersia?
gryza Was dzieciczki?
bo Adas zaczal mnie regularnie gryzc w dzien,w nocy na szczescie sie nie zdazylo,
jak go odsuwam i mowie ze nie wolno on sie smieje
mysli ze to taka zabawa chyba
jeszcze troche i chyba bede musiala skonczyc z karmieniem naturalnym
a szkoda:-(
gryza Was dzieciczki?
bo Adas zaczal mnie regularnie gryzc w dzien,w nocy na szczescie sie nie zdazylo,
ktora mama ma uzebione dziecko i karmi piersia?
gryza Was dzieciczki?
moja jeszcze ząbków nie ma
ale moje starsze pociechy tez poczatkowo myślały,ze to zabawa,ale ja wtedy robiłam srogą minę i mówiłam,ze mamusie to boli i po którymś razie zalapały i karmiłam dalej
magda12345
Mama Juli i Jasia
mój Jaś na szczęście nie ma jeszcze ząbków;-) współczuje Mewa bo wiem jak to boli chociaż Jula mnie nie gryzła ani mocno ani często i na pewno nie musiałam jej z tego powodu odstawiać od piersi;-)
maggie85
Mama M.
Mewa, Marcelowiec też uzębiony i niestety już mnie pokąsił parę razy a jak odusnełam go od (.) i mu powiedziałam "tak nie wolno" to wybałuszył oczy tylko :-)ktora mama ma uzebione dziecko i karmi piersia?
gryza Was dzieciczki?
A dziś rano to mnie rozwalił na łopatki, na leżąco go karmiłam, on mnie ukąsił i to pierwszy raz mocno, ja syknęłam, a on podniósł oczka i uśmiechnął się pełną gębą po czym odwrocił głowę i poszedł spać! rozbójnik!!
też nie chcę zaprzestać jeszcze karmić, ale jak wyjdą górne zęby niedługo? i mnie takimi przytrzaśnie to brrrrr poza tym to kurcze, teraz to już nie jest przyjemność tylko strach, czy tym razem mnie znów ukąsi i jak bardzo :-(
od 3dni Alicja dostaje tylko bebilon pepti, stopniowo jej wprowadzałam i po tygodniu podałam 100% sztucznego a moje piersi szaleją!!!!!!!
nadal się meczę z nimi i jezeli do środy sobie nie poradze zapodam sobie tabletki na zatrzymanie laktacji,
od 2 dni jem tylko jogurty:-):-):-)
nadal się meczę z nimi i jezeli do środy sobie nie poradze zapodam sobie tabletki na zatrzymanie laktacji,
od 2 dni jem tylko jogurty:-):-):-)
izabela...
Fanka BB :)
sempe a czemu przestajesz karmić piersią, bo ja chyba nie w temacie?
Maja jeszcze nie ma zębów, ale jeśli dostanie i mnie ugryzie, to mam nadzieję, że mnie nie będzie aż tak boleć, bo karmię ją od początku przez nakładki, o takie Nowe nakładki silikonowe Canpol roz.S tanio! (919445578) - Aukcje internetowe Allegro
Maja jeszcze nie ma zębów, ale jeśli dostanie i mnie ugryzie, to mam nadzieję, że mnie nie będzie aż tak boleć, bo karmię ją od początku przez nakładki, o takie Nowe nakładki silikonowe Canpol roz.S tanio! (919445578) - Aukcje internetowe Allegro
Mewa29
mama Adama
Izabela- moze te nakladki to jest jakies rozwiazanie? dzieki, nie pomyslalam nawet
bo na mojego sroga mina nie dziala, tak jak Julcia Aneczki moj przyzwyczajony ze sie wyglupiam i robie glupie miny
bo na mojego sroga mina nie dziala, tak jak Julcia Aneczki moj przyzwyczajony ze sie wyglupiam i robie glupie miny
reklama
przestaje karmic bo uwazam ze to co dobre juz dałam mojej córeczce, lekarka dała mi zielone światło, a także dieta bezmleczna mnie wykonczyła psychicznie nie mogłam patrzec jak po moich grzeszkach Mała się drapała i bolał ją brzuszek.
decyzja zapadła i Alicja od piątkowej nocy pije juz tylko bebilon pepti.
A te nakładki są dobre u mnie się sprawdziły, 4miesiące karmiła Angelinke przez nie i nigdy nie miałam problemu z piersiami
decyzja zapadła i Alicja od piątkowej nocy pije juz tylko bebilon pepti.
A te nakładki są dobre u mnie się sprawdziły, 4miesiące karmiła Angelinke przez nie i nigdy nie miałam problemu z piersiami
Podziel się: