reklama
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Moje (.) (.) tez jakies pelniejsze ostatnio,ale tez zrzucalam wine na to ze sloiczki wlaczylam....
a my pomimo że słoiczki daję już ponad 3 tyg to dopiero od 2 dni nawał, dziś już 2 razy sciągałąm i czas pelne - myślę że to nawał 6ego miesiąca
to zazdroszcze nawału
mnie by sie tez przydał,hihi
izabela...
Fanka BB :)
odkąd Maja zaczęła w nocy budzić się tylko raz, to czasami mam cycki twarde jak kamienie, a czasami takie normalne
i zastanawiam się , czy przez to , że w nocy rzadziej je to nie będę miała mniej mleka
bo jak częściej dziecko ciągnie to i więcej mleka jest lub odwrotnie...
i zastanawiam się , czy przez to , że w nocy rzadziej je to nie będę miała mniej mleka

Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
bez sojowy to bym zjadłaZe względu na "alergię" Antka (która może była tylko przesuszoną skórą?) jestem na diecie bez mlecznej - i dziś nie wytrzymałam kupiłam sobie waniliowy pudding sojowy - ojjjjjjjjjj TO NIE TO:-
wściekła/y:
![]()
współczuje Mju
ale może to nie to i tylko teraz sprawdzisz tą nietolerancję a potem już będziesz jeść (trzymam kciuki, zeby tak było)
tyle walczyłaś żeby karmić piersią
szkoda by było
reklama
_karincia_
Fanka BB :)
Na 100% tak będzie :-(odkąd Maja zaczęła w nocy budzić się tylko raz, to czasami mam cycki twarde jak kamienie, a czasami takie normalne
i zastanawiam się , czy przez to , że w nocy rzadziej je to nie będę miała mniej mlekabo jak częściej dziecko ciągnie to i więcej mleka jest lub odwrotnie...
Ja tez cieszyłam się że całe nocki Adrianek mi przesypia ale skoro Go rzadziej przystawiałam to i produkcja się zmniejszyła

Teraz to kamieni nie mam w ogóle, cały czas mam miękkie cycki

Nawet zastanawiam się czy mi w ogóle jeszcze coś leci czy tylko Adi sobie je ssie

Podziel się: