reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią, dieta mam karmiacych:)

Aga026 to pewnie ten kryzys- niech ssie długo to niebawem powinno w (.)(.) przybyć, ja tez mam jakiś skok- dziś 2 razy musiałam laktator uruchamiać bo aż bolały takie kamienie mi się porobiły

reklama
A napewno Anet bo w koncu posilek z ()() sie przesuwa w czasie. Mi tez juz wieczorem sie zrobił ale ja mam go średnio raz na tydzień wiec moge robić za eksperta;-)

a my pomimo że słoiczki daję już ponad 3 tyg to dopiero od 2 dni nawał, dziś już 2 razy sciągałąm i czas pelne - myślę że to nawał 6ego miesiąca

odkąd Maja zaczęła w nocy budzić się tylko raz, to czasami mam cycki twarde jak kamienie, a czasami takie normalne
i zastanawiam się , czy przez to , że w nocy rzadziej je to nie będę miała mniej mleka :confused: bo jak częściej dziecko ciągnie to i więcej mleka jest lub odwrotnie...

nie wiedziałam, że jest coś takiego ja nawał 6 miesiąca. Ale skoro jest to ja się bardzo cieszę bo jak wrócę do pracy to będę mogla troche zapasów narobić dla Młodej :)

Ze względu na "alergię" Antka (która może była tylko przesuszoną skórą?) jestem na diecie bez mlecznej - i dziś nie wytrzymałam kupiłam sobie waniliowy pudding sojowy - ojjjjjjjjjj TO NIE TO:no::-:)wściekła/y::no::baffled::baffled:

Ze względu na "alergię" Antka (która może była tylko przesuszoną skórą?) jestem na diecie bez mlecznej - i dziś nie wytrzymałam kupiłam sobie waniliowy pudding sojowy - ojjjjjjjjjj TO NIE TO:no::-:)wściekła/y::no::baffled::baffled:
bez sojowy to bym zjadła
współczuje Mju
ale może to nie to i tylko teraz sprawdzisz tą nietolerancję a potem już będziesz jeść (trzymam kciuki, zeby tak było)
tyle walczyłaś żeby karmić piersią
szkoda by było

reklama
odkąd Maja zaczęła w nocy budzić się tylko raz, to czasami mam cycki twarde jak kamienie, a czasami takie normalne
i zastanawiam się , czy przez to , że w nocy rzadziej je to nie będę miała mniej mleka :confused: bo jak częściej dziecko ciągnie to i więcej mleka jest lub odwrotnie...
Na 100% tak będzie :-(
Ja tez cieszyłam się że całe nocki Adrianek mi przesypia ale skoro Go rzadziej przystawiałam to i produkcja się zmniejszyła :baffled:
Teraz to kamieni nie mam w ogóle, cały czas mam miękkie cycki :baffled:
Nawet zastanawiam się czy mi w ogóle jeszcze coś leci czy tylko Adi sobie je ssie :baffled::confused:

Do góry