reklama
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Moje (.) (.) tez jakies pelniejsze ostatnio,ale tez zrzucalam wine na to ze sloiczki wlaczylam....
a my pomimo że słoiczki daję już ponad 3 tyg to dopiero od 2 dni nawał, dziś już 2 razy sciągałąm i czas pelne - myślę że to nawał 6ego miesiąca
to zazdroszcze nawału
mnie by sie tez przydał,hihi
izabela...
Fanka BB :)
odkąd Maja zaczęła w nocy budzić się tylko raz, to czasami mam cycki twarde jak kamienie, a czasami takie normalne
i zastanawiam się , czy przez to , że w nocy rzadziej je to nie będę miała mniej mleka bo jak częściej dziecko ciągnie to i więcej mleka jest lub odwrotnie...
i zastanawiam się , czy przez to , że w nocy rzadziej je to nie będę miała mniej mleka bo jak częściej dziecko ciągnie to i więcej mleka jest lub odwrotnie...
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
bez sojowy to bym zjadłaZe względu na "alergię" Antka (która może była tylko przesuszoną skórą?) jestem na diecie bez mlecznej - i dziś nie wytrzymałam kupiłam sobie waniliowy pudding sojowy - ojjjjjjjjjj TO NIE TO:-wściekła/y:
współczuje Mju
ale może to nie to i tylko teraz sprawdzisz tą nietolerancję a potem już będziesz jeść (trzymam kciuki, zeby tak było)
tyle walczyłaś żeby karmić piersią
szkoda by było
reklama
_karincia_
Fanka BB :)
Na 100% tak będzie :-(odkąd Maja zaczęła w nocy budzić się tylko raz, to czasami mam cycki twarde jak kamienie, a czasami takie normalne
Ja tez cieszyłam się że całe nocki Adrianek mi przesypia ale skoro Go rzadziej przystawiałam to i produkcja się zmniejszyła
Teraz to kamieni nie mam w ogóle, cały czas mam miękkie cycki
Nawet zastanawiam się czy mi w ogóle jeszcze coś leci czy tylko Adi sobie je ssie
Podziel się: