reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią, dieta mam karmiacych:)

malinka dobrze że już lepiej, u mnie też regularnie te zgrubienia się pojawiają ale teraz już bartek ssie z siłą odkurzacza wiec sobie radzi :) a poza tym jest coś takiego jak kryzys 6ego miesiąca...i znów może byc nawał- także uwaga dziewczyny!!!

u nas na słoiczku(popitym mlekiem) wytrzymuje 2- 2,5h a na samej piersi 3 a czasem i więcej...ale jak popatrzyłam ile te same warzywka mają kalorii to się nie dziwię, za parę dni zaczynamy zupki z mięskiem wiec mam nadzieje że bedzie lepiej:)

reklama
I u mnie też nic się nie zatyka, tylko ostatnio mam wrażenie ze mała się nie najada :baffled:Zawsze jadła z jednej, a teraz daje jej dwie i dalej często wcina piąchy :-( Jakaś taka marudna jest. Boję się, że już mam za mało mleczka dla niej, nawet myślę żeby kupić herbatkę na laktację :-(

Na początku też myślałam, że to dziąsełka swędzą, ale jak podałam (.) to zobaczyłam, że wcina dalej i to dość długo. Jak wcześniej jadła z jednej 5min, to teraz zdarza się jej jeść po 16min z obu :szok: No i jak zaczęła tak jeść z obu to mam wrażenie, że jeszcze się nie dostosowała laktacja i jakoś mało się mlika produkuje :-p

reklama
a poza tym jest coś takiego jak kryzys 6ego miesiąca...i znów może byc nawał- także uwaga dziewczyny!!!

no widzisz baska, dobrze wiedziec bo ja wlasnie mam i sie zastanawialam skad to:tak:
myslalam ze przyczyna zabkowo-sloiczkowa
a przedwczoraj to zapomnialam wkladki wlozyc i stanik mi az przemokl, z bluzki az kapalo mleko

Malinka - pilnuj tych zgrubien kochana i walcz Tomusiem, zeby zapalenie piersi sie nie przypetalo

Do góry