reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Karmienie piersią, dieta mam karmiacych:)

reklama
A ja dzisiaj zjadłam trochę kapusty kiszonej :baffled::baffled::baffled:
No tak już za mną chodziła....
Mam nadzieje że będzie dobrze :tak:

Ja jadlam kiszoną i było oki, tzn. nic nie było;-)
Ale niedawno jadłam uszka z grzybami i kapustą i po nich chyba Mała była nie do wytrzymania i zrobiła zieloną kupkę po 2 dniach od poprzedniej - jak nigdy takich nie robi i bombarduje raz w tygodniu tylko:-p

Iza ja jem fasolke po bretonsku i Miłoszowi nic nie było jedynie śmierdząco pierdział:-)

Efe nooo bo ci wtrzepie na dupe. Jak sie tak martwisz przejdz na mieszanke i co wtedy bedzie ci lepiej?

Od razu mieszanke Kasia niech częsciej cyca daje i zrezygnuje całkiem z soków albo tylko np.po obiadku .ale ja bym całkowicie zrezygnowała skoro mało przybiera:tak:

ja mam chudziaka i wolę dać cały słoik ale bez herbatek czy soków.

Nie no ja wiem ze cyca ale ona sie poddaje ewidentnie!! I tak troche sie zdenerwowalam:sorry2::sorry2:

JA SIĘ NIE PODDAJE! JA BARDZO CHCE KARMIĆ JAK NAJDŁUŻEJ SIĘ DA!
Ja już wam kiedyś pisałam, że mój mnie tak głodzillą nazywa jak Gabrysia się cycka domaga a ja jestem na przykład w łazience. To jej mówi, że mama głodzilla dziecko denerwuje, jeść nie daje...ale to tak w żartach!
Przyznaje miałam wczoraj mega doła ale było mi nie sprawdzać ile ściągnę, moja wina. Sama się nakręciłam niepotrzebnie może, ale wierzę, że teraz będzie lepiej. Chwila refleksji mi się przydała. Wezmę się w garść i wprowadzę rygor karmień, żeby dziecku lepiej jeść dawać.

Kasiu się nie denerwuj już nooo

reklama
Ja fasolkę po bretońsku uwielbiam, ale się boje bo pierwszą córę załatwiłam tak, ze w szpitalu wylądowałyśmy, takie miała wzdęcia. ?I kiszonej tez się boje, bo sama po niej umieram :-)

Do góry