reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Karmienie piersią, dieta mam karmiacych:)

reklama
Po pierwszym dziecku wróciły do swojego rozmiaru ale flakowate się zrobiły. Moja koleżanka określiła je mianem - kamień we skarpetce :-)

Oj Dziewczyny nie straszcie z tymi cyckami :szok:
Skoro ja przed ciążą byłam płaską deską to czego sie spodziewać po zakończeniu karmienia?? :baffled::szok:

Po pierwszym dziecku wróciły do swojego rozmiaru ale flakowate się zrobiły. Moja koleżanka określiła je mianem - kamień we skarpetce :-)
Ja bym je okreslila jako CUKINIE hehehehehe, karincia a niestety tez mialam malutkie potem moga byc malutkie wyciagniete:baffled::baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nikogo straszyc nie chcę ,ale mi po pierwszym dziecku to takie flaki się zrobiły ,że nie mogłam patrzeć normalnie maskara .Dardzo duża różnica przed i po.Ale na pocieszenie dodam ,ze po około roku doszły do siebie;-).Teraz jest lepiej ,ale mam nadzieję ,że bedzie jeszcze lepiej:tak:

no to widze ze roznie to z powrotem piersi do stanu sprzed bywa:baffled:
u mnie sie powiekszyly o 2 rozmiary i jakos nie wierze ze mi sie te dwie papaje znow zamienia w ksztaltne b

a jak dlugo zamierzacie karmic naturalnie :confused:

ja myslalam ze pol roku i koniec ale teraz chce dluzej, jednym z powodow jest to ze sztuczne mleko mi smierdzi, poza tym wygoda karmic piersia duza i maly jeszcze wogole nie chorowal - moze i ma naturalne karmienie na to wplyw

no to widze ze roznie to z powrotem piersi do stanu sprzed bywa:baffled:
u mnie sie powiekszyly o 2 rozmiary i jakos nie wierze ze mi sie te dwie papaje znow zamienia w ksztaltne b

a jak dlugo zamierzacie karmic naturalnie :confused:
Ja zamierzam do tak dlugo jak sie da mysle do roku to absolutne minimum, napewno ciezko mi bedzie samej zdecydowac o odstawieniu. To strasznie wspaniala rzecz karmic piersia, patrzec na te faldeczki i wiedziec ze to tylko dzieki tobie rosnie ten bobasek:-D

Hmmm temat cycusiów....
Mój mówi jak mam pełne mleka i bolą:"Panie boże ból zabierz opuchliznę zostaw..."
a tak na serio to też chciałabym długo karmić ale nie wiem jak to mi wyjdzie....

reklama
Do góry