reklama
_karincia_
Fanka BB :)
Oj Dziewczyny nie straszcie z tymi cyckami
Skoro ja przed ciążą byłam płaską deską to czego sie spodziewać po zakończeniu karmienia??
Skoro ja przed ciążą byłam płaską deską to czego sie spodziewać po zakończeniu karmienia??
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Ja bym je okreslila jako CUKINIE hehehehehe, karincia a niestety tez mialam malutkie potem moga byc malutkie wyciagnietePo pierwszym dziecku wróciły do swojego rozmiaru ale flakowate się zrobiły. Moja koleżanka określiła je mianem - kamień we skarpetce :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Nikogo straszyc nie chcę ,ale mi po pierwszym dziecku to takie flaki się zrobiły ,że nie mogłam patrzeć normalnie maskara .Dardzo duża różnica przed i po.Ale na pocieszenie dodam ,ze po około roku doszły do siebie;-).Teraz jest lepiej ,ale mam nadzieję ,że bedzie jeszcze lepiej
Mewa29
mama Adama
no to widze ze roznie to z powrotem piersi do stanu sprzed bywa
u mnie sie powiekszyly o 2 rozmiary i jakos nie wierze ze mi sie te dwie papaje znow zamienia w ksztaltne b
a jak dlugo zamierzacie karmic naturalnie
ja myslalam ze pol roku i koniec ale teraz chce dluzej, jednym z powodow jest to ze sztuczne mleko mi smierdzi, poza tym wygoda karmic piersia duza i maly jeszcze wogole nie chorowal - moze i ma naturalne karmienie na to wplyw
u mnie sie powiekszyly o 2 rozmiary i jakos nie wierze ze mi sie te dwie papaje znow zamienia w ksztaltne b
ja myslalam ze pol roku i koniec ale teraz chce dluzej, jednym z powodow jest to ze sztuczne mleko mi smierdzi, poza tym wygoda karmic piersia duza i maly jeszcze wogole nie chorowal - moze i ma naturalne karmienie na to wplyw
_karincia_
No to żeś mnie pocieszyła kaskax25karincia a niestety tez mialam malutkie potem moga byc malutkie wyciagniete
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Ja zamierzam do tak dlugo jak sie da mysle do roku to absolutne minimum, napewno ciezko mi bedzie samej zdecydowac o odstawieniu. To strasznie wspaniala rzecz karmic piersia, patrzec na te faldeczki i wiedziec ze to tylko dzieki tobie rosnie ten bobasekno to widze ze roznie to z powrotem piersi do stanu sprzed bywa
MALINKA2109
Hmmm temat cycusiów....
Mój mówi jak mam pełne mleka i bolą:"Panie boże ból zabierz opuchliznę zostaw..."
a tak na serio to też chciałabym długo karmić ale nie wiem jak to mi wyjdzie....
Mój mówi jak mam pełne mleka i bolą:"Panie boże ból zabierz opuchliznę zostaw..."
a tak na serio to też chciałabym długo karmić ale nie wiem jak to mi wyjdzie....
reklama
Podziel się: