reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią, dieta mam karmiacych:)

reklama
Dzięki dziewczyny:-). Biorę i karmię. Na wszelki wypadek dzwoniłam jeszcze do mojego gina i pozwolił. Ta lekarka u której byłam jakaś niedouczona, bo absolutnie kazała odstawić, a na pytanie czy są jakiekolwiek antybiotyki dla karmiących stwierdziłą,że nie ma. Masakra z tymi lekarzami.

Dokladnie tak jak napisala Aneczka to zalezy od dziecka! Ja jem juz WSZYSTKO! Unikam tylko smazonego. Z owocow to nawet pomarancz przeszedl i nic Alexowi nie bylo. Pozatym to tez mi ciagle ktos mowi tego nie jedz, tamtego tez nie.Ale co szkodzi jednemu nie znaczy ze na drugiego tez tak zadziala. U mnie kakao, pomidory, truskawki, nabial, kapusta kiszona, fasolka po bretonsku i wiele innych niewskazanych rzeczy juz przeszlo i zadnych dolegliwosci u Alexa nie zobaczylam...

A ja zgadzam sie dziewczyny z wami tyle ze u mnie to moja kruszynka ma kolki po wielu rzeczach np po czekoladzie jablkach smazonego nie jem wiec nie wiem bananow tez nie jadam a co do karmienia to gerberki sa przeciez od 4 mies a wy juz dajecie je dzieciaczkom?

Malinka ja jadłam i było ok :tak:

P.S. Kaskax dziękuję Ci Kochana za odpowiedź :-)
Na szczęście okazało się że nie muszę mieć robionego żadnego zęba :-D:tak:

No więc bananki jadłam i nawet ciasto upiekłam z bananów i wszystko było ok.
Ale jak zjem więcej pomidorów to mały stęka....
A wczoraj zjadłam ogórki kiszone i cebulkę-i do tej pory jest ok i nawet kupka była!!

A pytanie z innej beczki-bardzo mi zjaśniały brodawki Wam też?Normalnie prawie białe....

reklama
Kochane ja wsuwam wszystko i małej nic.
Dziś nawet jajecznicę z grzybami, kiełbasą i cebulą, bo po śledziach z grzybami i cebulką jej nic nie było:) Bajka po prostu. Choć boczki moje to czują. Już chyba dieta lekkostrawna byłaby lepsza.
Ale ja tak kocham jeść:(

Do góry