reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią, dieta mam karmiacych:)

w nocy tez dulda ladnie a w dzien mam wlasnie problem bo sie wierzga czasami
tez sie rozprasza latwo wiec karmie w ciszy
a jak sie zapomne i do mojego cos glosno odpowiem to sie Adas spojrzy z nagana a czasmi nawet przestraszy

a od kilku dni spie bez stanika i wlasciwie zniszczen nie sieje- jedynie jak zassie z jednej piersi to przez chwile mleko leci mi i z drugiej:happy:

reklama
w nocy tez dulda ladnie a w dzien mam wlasnie problem bo sie wierzga czasami
tez sie rozprasza latwo wiec karmie w ciszy
a jak sie zapomne i do mojego cos glosno odpowiem to sie Adas spojrzy z nagana a czasmi nawet przestraszy

a od kilku dni spie bez stanika i wlasciwie zniszczen nie sieje- jedynie jak zassie z jednej piersi to przez chwile mleko leci mi i z drugiej:happy:

tez mi tak leci;-)

ja jeszcze nie próbowałam spać bez stanika.

Miko też zaczyna już obracać główkę na wszystkie strony podczas jedzonka, no chyba, ze jest strasznie głodny, to wtedy je z zamknietymi oczkami, ściskajac obiema rączkami moją pierś, chyba, że po to, żeby szybciej lub wiecej leciało, hihihi

A ja niby mam mniej mleka bo dokarmiam przeciez butlą ale nie ma mowy spania bez stanika :shocked2:
Tak mi mleko leci że budze się cała mokra :crazy:

ja karmie tylko piersia i spie bez stanika - w nocy podczas karmienia poleci kilka kropelek na pieluszke i tyle:-)chyba moja Mała musi sie niezle nameczyc zeby wyssac jesli tak ciezko leci - nie razaz cała spocona jest:-D

Enka, ja brałam DUOMOX bo mi ginekolog przepisał i karmiłam piersią cały czas. edit. no to widzę że Aneczka już znalazła :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Pytanie: czy można brać antybiotyki jak się karmi, a dokładnie Augmentin???
Augmentin przepisują tez na zapalenie piersi i każą karmić wiec mozna - ale wiadomo ze tylko wtedy gdy nie ma wyjścia, bo jakies lekkie boleści brzuszka mogą być. Mi tak doktorka tłumaczyła jak byłam z zatorem u niej...

Do góry